Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SCANDAL CU PIETRE, ȚIPETE ȘI ACUZAȚII LA GHEBOAIA! Primăria a venit cu escavatorul să dărâme un gard

SCANDAL CU PIETRE, ȚIPETE ȘI ACUZAȚII LA GHEBOAIA! Primăria a venit cu escavatorul să dărâme un gard 

executare finta

Circ astăzi la Gheboaia, comuna Finta. Autoritățile locale au ieșit din Primărie cu mic cu mare pentru a purcede la o demolare.

Ținta: un cetățean din Gheboaia care, conform datelor furnizate de administrația locală, și-a construit un ditamai gardul pe domeniul public, ba chiar a înglobat în proprietate o bucată bună din pământul comunității.

La fața locului polițiști, curioși, consilieri locali, primar, viceprimar și bineînțeles familia aflată în litigiu cu reprezentanții obștei. Două buldoescavatoare au întărit atmosfera.

Utilajele trebuiau să dărâme gardul. La un moment dat, pornește motorul namilei de fier. Membrii familiei acuzate încep spectacolul. Gălăgie, vacarm, blesteme asupra primarului.

Bătrâna proprietară se urcă în cupa buldoescavatorului și strigă cu putere că nu se va da la o parte. Îi urmează exemplul unul dintre fii.

Ceilalți membrii ai familiei pun mâna pe pietre, la fel și femeia îmbarcată în cupă care, tulburată, aruncă cu putere înspre cabina utilajului. Parbrizul plesnește. Intervin polițiștii. O trag pe femeie deoparte. Încearcă să o potolească. Cu blândețe. Politicos.

Edilul fierbe. Ar vrea să se ducă la îndeplinire decizia. Se pare că nu se poate. Clipe de acalmie. Apoi iar scandal. De la Târgoviște vine pentru a potoli spiritele comisarul șef Sorin Sandu, comandantul Poliției Municipiului. Agenții răsuflă ușurați. Venirea șefului îi scutește pe ei de probleme.

Încep negocierile. Comisarul șef Sandu discută și cu primarul, și cu cealaltă parte. Se hotărăște să se aștepte pronunțarea instanței de judecată. Bătrâna care a spart parbrizul utilajului se alege cu dosar penal pentru distrugere.

Reprezentanții Primăriei pleacă nemulțumiți, dar promit că se vor întoarce. Din punctul lor de vedere, legea a fost încălcată. În sat părerile sunt împărțite. Unii spun că gardul trebuie demolat, alții zic că nu.

Acum se așteaptă să se pronunțe judecătorii.

Răspuns la SCANDAL CU PIETRE, ȚIPETE ȘI ACUZAȚII LA GHEBOAIA! Primăria a venit cu escavatorul să dărâme un gard

  1. vecin

    D-nul Cojocaru este tot timpul nemultumit vis a vis de retrocedarea terenurilor,facand reclamatii la toate institutiile statului.Acel teren care face obiectul litigiului dintre el si primarie este primit ilegal sisub presiunea corpului de control al ministerului de interne.Familia cojocaru intrat6 in CAP cu suprafata de aproximativ 4 ha,iar pe langa aceasta a mai cerut o suprafata de 15 ha devenind cea mai bogata familie din gheboaia ,lucru neadvarat.Plimbarile pe la primarie -au lasat tot timpul cu jigniri si cu adresarea de cuvinte necuviincioase la adresa autoritatilor locale si centrale.Nu au dreptate in legatura cu terenul in litigiu sunt niste derbedei.Multumesc pentru intelegere!

     

Adaugă un Comentariu

*