Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Sunteți Aici Home » POLITIC » SCANDAL: Partidele politice colcăie de ofiţeri acoperiţi, nu doar instituţiile publice!

SCANDAL: Partidele politice colcăie de ofiţeri acoperiţi, nu doar instituţiile publice! 

Sursa foto: bn24.ro

Dorinţa lui Liviu Dragnea privind deconspirarea tuturor acoperiţilor din toate serviciile publice, presă, societăţi comerciale, inclusiv formaţiuni politice pare să prindă contur cel puţin la nivel de teorie. Asăzi, senatorul Adrian Ţuţuianu, şeful Comisiei de Control a Activităţii SRI, spune Liviu Dragnea, va începe să pună întrebări mai marilor Serviciului şi despre aceste lucruri.

„Noi avem obligaţia să ne aplecăm rapid asupra Legii Siguranţei Naţionale, care este din 1992. Această problemă a acoperiţilor, de care se vorbeşte că pot fi sau nu în Justiţie, dar se vorbeşte de acoperiţii din presă, acoperiţii în aproape toate instituţiile publice, până la nivel de primării, acoperiţii în societăţile comerciale şi de stat, unele şi private, dacă se consideră că este important. De ce este nevoie de atâţia acoperiţi până la urmă? Cui foloseşte asta? Adică îi foloseşti binelui public, foloseşte obiectivelor serioase ale SRI, care este populat de oameni foarte serioşi, profesionişti şi care au contribuit decisiv în multe situaţii ca România să rămână stabilă? Eu cred că nu. Eu cred că au fost folosiţi în alte scopuri”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

Rămâne de văzut dacă Adrian Ţuţuianu îi va cere astăzi lui Eduard Hellving, directorul SRI, să retragă ofiţerii acoperiţi din instituţii. Culmea, tocmai în această perioadă, fostul deputat PSD, Cristian Rizea, spune că şi în PSD există ofiţeri acoperiţi. Pe pagina sa de Facebook, Rizea dă numele mai multor demnitari PSD pe care îi numeşte acoperiţi, respectiv: deputaţii Mihai Tudose, Gabriel Vlase, Georgian Pop şi Marcel Ciolacu. Amenninţat de doi dintre aceştia că va fi dat în judecată, Crsitian Rizea a spus că va ieşi cu noi dezvăluiri.

Cristian Rizea, fost deputat PSD (Sursa foto: Facebook)

Cristian Rizea, fost deputat PSD (Sursa foto: Facebook)

„Am văzut că doi din tre cei nominalizaţi de minte în postarea cu ofiţeri acoperiţi au declarat că mă vor da în judecată. Aştept cu nerăbdare şi îi anunţ că vor avea o mare surpriză”, a scris Rizea pe pagina sa de Facebook.

Răspuns la SCANDAL: Partidele politice colcăie de ofiţeri acoperiţi, nu doar instituţiile publice!

  1. tass

    de ce fostul deputat nu a facut aceste dezvaluiri cand era in parlament?sau atunci erau desveliti?lui i s-a spovedit coldea?

     

Adaugă un Comentariu

*