Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SCANDALOS: Compania de Apă Târgovişte, prinsă în menghina corecţiilor financiare

SCANDALOS: Compania de Apă Târgovişte, prinsă în menghina corecţiilor financiare 

compania de apa

Situaţia Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa este deja critică. Conducerea societăţii, pentru a încerca să stopeze consecinţa cea mai gravă, de intrare în insolvenţă a unităţii din cauza corecţiilor financiare, are neapărată nevoie de asistenţă juridică de specialitate.

Aşa după cum se precizează într-un document transmis Consiliului Local Târgovişte de către conducerea Comnpaniei de Apă, cea mai mare corecţie financiară depăşeşte 20 de milioane de lei, ceea ce reprezintă cifra de afaceri a Companiei pentru cinci luni.

Dacă le punem la socoteală şi pe celelalte şapte corecţii financiare de alte zeci de milioane, plus litigiile civile pe care Compania le are cu foştii directori Mircea Constantin, Ninel Gheorghe Cimpoacă şi Eugenia Penaru, care solicită sume mari de bani pentru faptul că au fost demişi de către Consiliul de Administraţie, totul sare în aer.

În şedinţa de Consiliu Local Târgovişte din 7 septembrie, va fi luată în discuţie cererea Companiei de Apă privind aprobarea contractării unor servicii juridice de specialitate. Reamintim că, în luna martie 2016, aleşii au respins o solicitare similară.

Răspuns la SCANDALOS: Compania de Apă Târgovişte, prinsă în menghina corecţiilor financiare

 1. moshu49

  ăsta-i rezultatul managementului politic
  acum ne lasă cu purceaua moartă în coteț și niște tarife care vor trebui substanțial majorate
  că deh, ai votat, acum plătește!
  și nu uita, în decembrie să-i trimiți care în senat care la cameră :(

   

Adaugă un Comentariu

*