Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SCANDALOS! Stareţul de la Mănăstirea Cotmeana, anchetat penal pentru că şi-a lovit enoriaşii. VIDEO

SCANDALOS! Stareţul de la Mănăstirea Cotmeana, anchetat penal pentru că şi-a lovit enoriaşii. VIDEO 

Sursa foto: Captură YouTube

Stareţul Ioasaf de la Mănăstirea Cotmeana, din judeţul Argeş, pe numele său adevărat Ioan Boiciuc, este cercetat sub control judiciar pentru săvârşirea a cinci infracţiuni de purtare abuzivă în sensul întrebuinţării de expresii jignitoare faţă de o persoană de către cel aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, patru infracţiuni de purtare abuzivă în sensul ameninţării, lovirii sau altor violenţe comise în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi o infracţiune de distrugere, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

VIDEO 

Ancheta procurorilor vizează un incident produs în 2013, când stareţul a agresat mai multe persoane, membri ai aceleiaşi familii, printre care şi un bebeluş.

„In urma probelor administrate in cursul urmaririi penale s-a stabilit ca inculpatul, in calitate de staret al Manastirii Cotmeana din judetul Arges, la data de 15.09.2013, in timp ce se afla in exercitarea atributiilor de serviciu, slujind in incinta manastirii, a lovit-o pe persoana vatamata N.C. si i-a rupt bluza (…), dupa care a adresat cuvinte si expresii jignitoare persoanelor vatamate N.C., N.M., N.A.A. si N.A., iar dupa ce persoanele vatamate au iesit din manastire si au chemat organele de politie pentru aplanarea conflictului, inculpatul – in prezenta organelor de politie – a lovit persoanele vatamate N.A.A., N.A., N.M. si N.N.A. (minor in varsta de o luna) tinut in brate de mama sa N.M., cauzandu-le vatamari ale integritatii fizice”, se precizeaza in comunicat.

Citeşte continuarea pe HotNews

Adaugă un Comentariu

*