Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » ȘCOALĂ 100% MODERNIZATĂ PENTRU ELEVII DE LA NICOLAE CIORĂNESCU! Lucrările au un avans de execuție de cinci luni

ȘCOALĂ 100% MODERNIZATĂ PENTRU ELEVII DE LA NICOLAE CIORĂNESCU! Lucrările au un avans de execuție de cinci luni 

liceul cioranescu 1

Cei 690 de elevi care învață la Liceul Nicolae Ciorănescu din Târgoviște vor avea o surpriză plăcută pe 16 septembrie, odată cu începerea anului școlar. Vor găsi o instituție de învățământ în ton cu Europa anului 2013.

Lucrările de modernizare sunt în avans cu cel puțin cinci luni, așa că procesul educativ se va desfășura de anul acesta în cu totul alte condiții.

„E încă o promisiune pe care administrația municipiului Târgoviște și-a ținut-o față de cei care au avut încredere în noi. Sunt sigur că și profesorii, și cadrele auxiliare sunt mulțumiți de ceea ce se întâmplă aici, dar, în primul rând elevii, părinții, rudele acestora. Nu pot decât să mă declar mulțumit de ceea ce s-a întâmplat la Liceul nr. 1 și să vă asigur că și la celelalte patru obiective pe care le avem în derulare se lucrează cu aceeași viteză și cu aceeași mentalitate europeană”, a declarat primarul Gabriel Boriga.

Nu va fi gata pe 16 septembrie sala de sport, unde se lucrează de asemenea cu motoarele turate la maximum, însă investiția este în grafic, în sensul că va fi gata până în februarie 2014. Valoarea totală a proiectului la Liceul Nicolae Ciorănescu este de 1,8 milioane de euro, în special fonduri europene nerambursabile.

Adaugă un Comentariu

*