Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ROMANI IN LUME » SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE POLITICIENI: Românii din Irlanda spun nu jafului de la Rosia Montana!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE POLITICIENI: Românii din Irlanda spun nu jafului de la Rosia Montana! 

rosia-montana k

Prin prisma evenimentelor din ultimii 23 de ani, romanul de rand a fost sortit sa traga ponoasele lipsei de profesionalism, coruptiei la nivel inalt, si jocurilor politice. Nu putem acum sa inchidem ochii si sa ne resemnam in tacere, la inca un jaf national! Ati vandut paduri, petrol, zacaminte feroase si neferoase, fabrici si uzine! Ati transformat Romania in 23 de ani de democratie defectuasa, intr-o colonie! Crestere economica de durata nu o sa realizati cu exploatarea materiei prime ci prin excedent de balanta comerciala; prelucrand materia prima si vanduta apoi cu valoare adaugata mare!

Contractele paguboase cu diverse corporatii gigante, ne-a costat miliarde de dolari si nu voi, politicienii, ati platit! ci noi, romanii de rand!

Peste tot in Europa Gold Corporation au fost refuzati, numai voi i-ati primit cu bratele deschise! Motivul nu putem decat sa il banuim: economia in cadere libera, cheltuieli astronomice intr-un sistem bugetar corupt si ineficient, va obliga acum sa mai faceti rost de ceva lichiditati pentru a amana intrarea in colaps financiar a statului roman. Rosia Montana nu e decat un alt borcan de miere la care veti avea acces tot voi, politicienii puscariabili iar noi, romanii de rand vom fi condamnati la saracie!

Noi am platit o viata cu lacrimi, sange si sudoare pentru Romania! Acum e randul Vostru!

Adaugă un Comentariu

*