Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Se ascut săbiile!

Se ascut săbiile! 

ion obagilaGestul liderului UNPR Dâmboviţa de a ieşi la atac şi de a aduce critici principalului său aliat, PSD, mi se pare de-a dreptul normal. În sfârşit, se mişcă ceva în politica dâmboviţeană, apar confruntările de idei, opiniile separate, divergenţele, care, în final, trebuie să ducă la o construcţie solidă pentru societate. Dan Miculescu dovedeşte că nu are de gând să se ploconească în faţa unui tătuc, să asimileze ideiile unora, de multe ori neroade, doar aşa pentru a arăta ce fericire este în alianţă.

Pentru judeţul Dâmboviţa, ieşirea în forţă a liderului UNPR dovedeşte că nu vrea să se simtă doar anexa unui partid-mamut, care, pe zi ce trece, arată că se depărtează de interesele poporului, devenind doar o organizaţie de clică, ce nu mai acceptă niciun fel de critică şi îi îndepărtează pe toţi aceia care nu împărtăşesc poziţia şefului şi a grupului său.

Preşedintele UNPR Dâmboviţa a spus de câteva ori că a intrat în politică doar pentru a aduce un suflu nou pe această scenă paralizată de scopuri şi interese de grup şi, ce este mai important, pentru a pune umărul la salvarea judeţului din colapsul economic şi social în care se zabte. Acum, este momentul celor ca Dan Miculescu, oameni de afaceri de succes, să se implice şi să dea la o parte politrucii de profesie, care nu văd mai departe de gaşca lor.

Este clar! Anul electoral 2016 va fi unul dur. Mulţi vor ieşi şifonaţi din cursa pentru alegerile locale şi parlamentare. PSD va avea un rival serios, care, de pe acum, îşi strânge apele. Există o singură soluţie. Ori se înfrăţesc pe bune, ori se războiesc până la capăt!

Răspuns la Se ascut săbiile!

 1. moshu49

  ha, nu se ascute nimic! :)
  se scuipă prin presă, în loc de cîrciumă, ca proştii să uite de dezastrul în care au adus judeţul
  că doar guvernează la comun, ce Dumnezeu, pe cine prosteşte noul politruk?
  să facă ceva sau să părăsească guvernarea, sau să tacă! :(

   

Adaugă un Comentariu

*