Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 15, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » SE DEZGROAPĂ ŞI SE FURĂ CONDUCTE ÎN TOATE COLŢURILE JUDEŢULUI! Fenomenul a devenit din ce în ce mai greu de stopat

SE DEZGROAPĂ ŞI SE FURĂ CONDUCTE ÎN TOATE COLŢURILE JUDEŢULUI! Fenomenul a devenit din ce în ce mai greu de stopat 

jandarmi conducte 1

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Dragomireşti, a surprins pe terenul agricol din apropierea DN 72A, în punctul Boboaca, 5 persoane, în timp ce sustrăgeau conductă metalică aparţinând unei societăţi comerciale.

În urma verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie, s-a stabilit că bărbaţii cu vârsta cuprinsă între 25 şi 50 ani au decopertat solul pe o distanţă de aproximativ 100 metri cu ajutorul unui buldoexcavator şi au sustras conductă metalică, pe care au secţionat-o în 17 bucăţi utilizând o instalaţie improvizată tip autogen.

Persoanele intenţionau să transporte materialul feros, în vederea valorificării la un centru de colectare a materialelor feroase.

Jandarmii au întocmit persoanelor în cauză actele de constatare, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

Sursa: IJJ Dâmboviţa

Adaugă un Comentariu

*