Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SE JOACĂ DE-A ADMINISTRAŢIA ÎN DETRIMENTUL CETĂŢENILOR! Aleşii de la Hulubeşti au dizolvat Consiliul Local, iar acum îl vor înapoi

SE JOACĂ DE-A ADMINISTRAŢIA ÎN DETRIMENTUL CETĂŢENILOR! Aleşii de la Hulubeşti au dizolvat Consiliul Local, iar acum îl vor înapoi 

primaria hulubești

La Hulubeşti, lupta pentru putere este mai puternică decât interesul cetăţeanului. Consilierii aleşi în iunie 2012 au reuşit să dizolve forul legislativ. Iniţial, cererea a fost înaintată către instanţa de judecată de către viceprimarul Ion Cursureanu, pentru ca apoi să intervină în proces alţi şase aleşi, plus primarul Adrian Chiriţă. Cu toţii şi-au dorit un singur lucru: să se dizolve Consiliul Local şi să se organizeze alte alegeri la Hulubeşti.

După ce a analizat probele depuse la dosar, instanţa Tribunalului Dâmboviţa s-a pronunţat în 12 martie 2013 şi a admins „acţiunea formulată de reclamantul Cursureanu Ion cu domiciliul în sat Hulubeşti, comuna Hulubeşti, nr. 179, judeţ Dâmboviţa, în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local Hulubeşti, cu sediul în comuna Hulubeşti, judeţ Dâmboviţa.

Admite cererile de intervenţie în interesul reclamantului formulate de Nenişanu Robert Constantin, Socoteanu Aurică, Birloaga Ştefan, Radu Ion, Neagoe Cornel şi Eremia Cornel, toţi cu domiciliul în comuna Hulubeşti, judeţ Dâmboviţa.

Respinge cererea de intervenţie în nume propriu formulată de Chirţiă Adrian Ionel, primar al Comunei Hulubeşti, cu domiciliul în Hulubeşti, judeţ Dâmboviţa”.

Toată lumea credea că orgoliile sunt acum potolite, că se vor organiza rapid alegeri la Hulubeşti şi apoi lucrurile vor intra în normal, mai ales că de luni bune administraţia de la Hulubeşti este… moartă. De unde!

Spune preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, aleşii de Hulubeşti s-au răzgândit şi vor înapoi Consiliul Local, aşa că au formulat recurs la hotărârea pronunţată de Tribunalul Dâmboviţa.

Cert este că în toată această perioadă de… joacă de-a administraţia în comuna Hulubeşti nu se poate mişca un pai. Nici măcar administraţia judeţului nu poate interveni, fiindcă nu are cu cine să se asocieze pentru demararea unor proiecte în interesul comunităţii, fiindcă nu există Consiliu Local. Cu alte cuvinte, pe când în alte comune se lucrează la drumuri, apă, canalizare etc., la Hulubeşti cetăţenii nu au decât să sufere.

Adaugă un Comentariu

*