Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SE LANSEAZĂ PROGRAMUL PENTRU AJUTOARELE DE MINIMIS! Cererile se înregistrează on-line începând cu 26 august

SE LANSEAZĂ PROGRAMUL PENTRU AJUTOARELE DE MINIMIS! Cererile se înregistrează on-line începând cu 26 august 

oameni afacere

Avand in vedere interesul deosebit manifestat de reprezentantii mediului de afaceri fata de schema de minimis instituita prin H.G. nr. 274/2013, cu modificarile si completarile ulterioare, Ministerul Finantelor Publice a initiat demersurile pentru suplimentarea bugetului anual alocat schemei astfel incat sa se asigure accesul la finantare cat mai multor operatori economici. În acest sens, deschiderea sesiunii de inregistrare on-line a Cererilor de acord pentru finantare in baza H.G. nr. 274/2013, cu modificarile si completarile ulterioare, se amana pana la data de 26.08.2013, la ora 08.30. Toate datele necesare operatorilor economici in vederea inregistrarii cererilor se gasesc aici.

Conform prevederilor Anexei 1 la Ghidul solicitantului-Revizia 1 publicat pe pagina web a Ministerului Finantelor Publice in 15.07.2013, Cererile de acord pentru finantare se vor inregistra on-line incepand cu data de 26.08.2013, ora 08.30.  Dupa validarea inregistrarii on-line a Cererilor de acord pentru finantare, conform art. 4, alin.(4) din Anexa la H.G. nr. 274/2013, Cererile de acord pentru finantare, insotite de documentele justificative, se depun sau se transmit prin posta sau alte servicii de curierat la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice, str. Apolodor nr. 17, sectorul 5, Bucuresti, mentionandu-se pe plic: „Unitatea de implementare a schemei de ajutor de minimis”.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Răspuns la SE LANSEAZĂ PROGRAMUL PENTRU AJUTOARELE DE MINIMIS! Cererile se înregistrează on-line începând cu 26 august

  1. Davi Iacob

    Am incercat si eu aplicatia – Minimis dimineata. De pe trei calculatoare si trei retele diferite! Aplicatia a fost blocata de la bun inceput pana la 8:35 cand „s-au terminat banii” Cred ca a muncit domnul ministru impreuna cu echipa cu mare sarguinta sa termine lista celor privilegiati ! Ne-au prostit din nou! Cu girul ministerului si al ministrului! Blat in fotbal?! Uite si la Blat la guvern! Mai apare DNA sa verifice ceva? Luati-va gandul!

     

Adaugă un Comentariu

*