Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 28, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » Şedinţă CLM cu final neaşteptat: USL-iştii, trădaţi de PPDD!

Şedinţă CLM cu final neaşteptat: USL-iştii, trădaţi de PPDD! 

Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Târgovişte convocată pentru această după-amiază de grupul de 10 consilieri USL a avut un final cât se poate de… neaşteptat.

După ce au dezbătut două puncte din cele patru puse în discuţie, într-o ordine schimbată, iniţial fără logică, de preşedintele Cristi Stan, a urmat o pauză de aproximativ 30 de minute. Apoi, surpriză! La nici cinci minute după reluarea dezbaterilor pe marginea proiectelor de hotărâre, Andrei Păunescu, singurul consilier PPDD aflat în sală, s-a ridicat şi a plecat.

Părea că nimeni nu a observat dispariţia care a lăsat Consiliul Local Municipal fără cvorum. Nici măcar secretarul Cătălin Chiru Cristea, omul care veghează pentru legalitate!

În scurt timp însă, acelaşi Cristi Stan care a schimbat ordinea dezbaterilor, lăsând la coadă proiectul privind rectificarea de buget şi asigurarea fondurilor pentru plata primei tranşe din datoria Termica, astfel încât să se reia furnizarea apei calde şi a căldurii către consumatori, a anunţat că s-a pierdut… cvorumul, iar şedinţa nu mai poate continua! „Constat că nu mai avem cvorum pentru continuarea şedinţei sau vreţi să număr ca Roberta Anastase?”.

Ce-i drept, toată lumea intuia că aleşii PDL nu vor veni la şedinţă, după circul din şedinţa de vinerea trecută, dar nimeni nu se aştepta ca USL-iştii să fie trădaţi de PPDD. Sau n-a fost trădare, ci doar o simplă înţelegere?

Şi, uite aşa, situaţia Termica SA este aceeaşi ca şi săptămâna trecută. Iarna se apropie cu paşi repezi, iar Termica nu poate furniza căldură din cauza datoriilor.

2 Răspunsuri la Şedinţă CLM cu final neaşteptat: USL-iştii, trădaţi de PPDD!

  1. Anonim

    DOMNII CONISLIERI CARE VA DUCETI IN CONSIILE LOCALE NUMAI PENTRU A VA PRONUNTA DE OPORTUNITATE ADICA NECESITATE , DACA SUNT NECESARE PROIECTELE SUPUSE DEZBATERII , CA DE LEGALITATE SE OCUPA sECRETARUL SI APARATUL DE SPECIALITATE AL PRIMARULUI NU VA ESTE TEAMA DE pOLITIE SI SERVICII CA S-AR PUTEA SA NU MMAI FIE NEVOIE DE VOI CA SA PROPUNTATI DACA SUNT NECESARE DIVERSELE PROIECTE?

     
  2. Anonim

    De ce a plecat consilierul PPDD , a considerat ca nu este necesara asigurarea ptransei pentru datoria Termica . Vreti sa sabotati Termica SA? vRETI SA DESFIINTATI UN SERVICIU PUBLIC COMERCIAL DIN SUBORDINEA cml targoviste . Nu va este frica de inmfractiunea de sabotaj. Stie mai bine Costica, sefu de la Cercetati penale.

     

Adaugă un Comentariu

*