Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 11, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » Şeful Consiliului Judeţean CĂLĂRAŞI, dosar penal după ce a fugit de poliţiştii de la Rutieră!

Şeful Consiliului Judeţean CĂLĂRAŞI, dosar penal după ce a fugit de poliţiştii de la Rutieră! 

Vasile Iliuţă - preşedinte CJ Călăraşi (Sursa foto: Facebook)

Un control în trafic ce părea a fi unul de rutină s-a încheiat, noaptea-trecută, cu o cursă nebună prin municipiul Călăraşi. Actor principal – Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, care a demarat în trombă în timp ce poliţiştii de la Rutieră îi verificau documentele. În urmărirea maşinii acestuia au pornit trei echipaje. Iliuţă, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit la domiciliu.

Poliţiştii au dialogat prin gard cu bosul de la Consiliul Judeţean, apoi l-au sancţionat cu o amendă contravenţională şi i-au suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice timp de 30 de zile. Cu alte cuvinte, i-au aplicat un tratament preferenţiat, comparativ cu cetăţenii obişnuiţi. La presiunea mass-media, astăzi, lui Vasile Iliuţă i s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Adaugă un Comentariu

*