Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 26, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SELECŢIE: Eşti student sau masterand? Aplică pentru un job în Germania, pe timpul vacanţei!

SELECŢIE: Eşti student sau masterand? Aplică pentru un job în Germania, pe timpul vacanţei! 

someri k

Studenţii şi masteranzii care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană pot participa la selecţia anuală organizată în baza înţelegerii încheiate între Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi Agenţia Federală de Muncă din Germania, în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară în Republica Federală Germania.

Pentru anul 2016, Agenţia Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenţilor români.

Studenţii şi masteranzii care au domiciliul în judeţul Dâmboviţa sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din acest judeţ trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, strada T.Vladimirescu nr. 1A.

Înregistrarea dosarelor se va realiza în perioada 03.12.2015 – 15.01.2016, în intervalul luni – joi, orele 09:00 – 15:30 şi vineri orele 09:00 – 12:30. Informaţii suplimentare puteţi afla la numărul de telefon 0732.100.377 sau accesând site-ul A.J.O.F.M Dâmboviţa: www.dambovita.anofm.ro.

Adaugă un Comentariu

*