Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 2, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » SELECŢIE: Portughezii caută culegători de zmeură în România

SELECŢIE: Portughezii caută culegători de zmeură în România 

FOTO ARHIVĂ

În zilele de 25 şi 26 ianuarie 2017, se va desfăşura la Târgovişte, în incinta Clubului Studenţilor (strada Tineretului nr. 1) o selecţie de lucrători pentru recoltarea zmeurei în vederea acoperirii a 300 de locuri de muncă puse la dispoziţie de angajatori din Portugalia – anunţă AJOFM Dâmboviţa. Oferta este valabilă până în data de 23 ianuarie 2017.

Durata contractelor va fi de aproximativ două luni, iar angajarea este estimată pentru perioada februarie/martie – mai/iunie 2017. Salariul este de 613,33 euro brut/lună, plătibil în ultima zi a fiecărei luni. Cazarea este oferită de angajator contra sumei de 1 euro pe zi. Perioada de probă este de 15 zile, timp în care atât angajatul cât şi angajatorul pot rezilia contractul, costul călătoriei de întoarcere la domiciliu fiind suportat de fiecare persoană în parte. Atenţie! Lucrătorul trebuie să deţină cel puţin 250 de euro pentru a fi în măsură să se întoarcă în ţara sa în caz de necesitate, precum şi pentru a-şi asigura mijloacele de supravieţuire în timpul primei luni.

Dâmboviţenii interesaţi de această ofertă de muncă se vor adresa Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa – Valentina Soare, număr de telefon 0732.100.377, pentru a fi înregistraţi în baza de date şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Înregistrarea se realizează pe baza următoarelor documente:
– cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);
– copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);
– copie act studii;
– C.V model Europass în limba română;
– cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

Adaugă un Comentariu

*