Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » SELECŢIE: Se caută şoferi de TIR, cu experienţă pentru transporturi frigorifice în Comunitatea Europeană

SELECŢIE: Se caută şoferi de TIR, cu experienţă pentru transporturi frigorifice în Comunitatea Europeană 

Foto: s13.postimg.org

Miercuri  – 22 octombrie 2014, între orele 10:00 – 13:00 şi 15:00 – 18:00, S.C. TROTA România SRL, din Cluj, organizează interviuri în Bucureşti, Hotel IBIS Gara de Nord, Calea Griviţei, nr 143, Sector 1, pentru a selecţiona tineri soferi profesionisti cu categoriile C + E, cu cel putin 2 ani de experientă demonstrabilă pe camion articulat TIR (cap tractor cu semiremorcă).

Se lucrează numai în echipaj, pentru efectuarea de transporturi frigorifice în Comunitatea Europeană. După fiecare 2 luni pe comunitate, se dă o săptămînă de concediu, firma asigurînd transportul cu avionul, dus si întors.

Se asigură un minim între salarul de bază si diurne, care depinde de categoria profesională şi de vechimea în firmă si care porneste de la 1.550€/lună. Solicitanţii selectati vor sustine o probă practică pentru a se evalua capacitatea profesională.

Informatii la telefon 0740.295.418, numai după trimiterea unui CV şi copii de pe documentele de mai jos, la soferitir@trota.ro:
· Buletin
· Pasaport
· Permis de conducere
· Cartela tahograf
· Atestat de marfá
· Caziere judiciar si auto
· Caracterizare de la ultimul loc de muncá

A se abtine toti cei ce nu nu întrunesc condiţiile mai sus arătate!

Adaugă un Comentariu

*