Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 15, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SEMNAL: Angajaţii Transport Public Târgovişte sunt trataţi ca nişte sclavi!

SEMNAL: Angajaţii Transport Public Târgovişte sunt trataţi ca nişte sclavi! 

transport-public targoviste

Confederaţia Naţională Sindicală Cartel Alfa – Filiala Dâmboviţa va declanşa conflictul de muncă, dacă până joi, 21 iulie 2016, conducerea Asociaţiei Investitorilor Transport Târgovişte nu va răspunde în scris la problematica ridicată de sindicat şi nu va înceta să-i ameninţe pe salariaţi că-i va da afară dacă nu se vor retrage din sindicat.

„CNS Cartel Alfa Dambovita considera ca este timpul ca societatea care se ocupa de transportul local in Targoviste si imprejurimi sa intre in normalitate , sa gaseasca solutii legale pentru proprii salariati si sa nu-i mai trateze ca pe niste sclavi.
Cumetriile politice sunt inutile in fata nemultumirii generalizate a salariatilor si a abuzurilor la care sunt supusi!

CNS Cartel Alfa – filiala Dambovita recomanda conducerii AITT SRL sa respecte legea si sa nu se mai comporte abuziv cu proprii salariati, chiar daca in acest moment se afla in negocierea contractului colectiv de munca.

CNS Cartel Alfa – filiala Dambovita atrage public atentia conducerii SC AITT SRL asupra faptului ca imixtiunea in activitatea sindicala este interzisa potrivit art. 218 alin 2 din Codul muncii iar amenintarile la adresa salariatilor care sunt membrii de sindicat , realizeaza elementul material al infractiunii de amenintare, infractiune incriminata de art. 206 Cod Penal.

Deasemenea, CNS Cartel Alfa – filiala Dambovita atrage public atentia conducerii SC AITT SRL asupra faptului ca actiunea de a constrange o persoana sa faca sau sa nu faca ceva, realizeaza elementul material al infractiunii de santaj , infractiune incriminata de art. 207 Cod Penal iar intrebuintarea de expresii jignitoare fata de o persoana , de cel aflat in exercitarea atributiilor de serviciu , realizeaza elementul material al infractiunii de purtare abuziva , infractiune incriminata de art. 296 Cod Penal”, se arată într-un comunicat remis de CNS Cartele Alfa – Filiala Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*