Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, decembrie 2, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SEMNAL: Democraţia din România, sub papucul monstruoasei coaliţii!

SEMNAL: Democraţia din România, sub papucul monstruoasei coaliţii! 

valeriu pricina 1

Colonelul Valeriu Pricină – vicepreşedinte al Sindicatului Militarilor Disponibilizaţi şi jurnalist de televiziune, aflat astăzi la Târgovişte pentru a participa la Adunarea generală a membrilor filialei Dâmboviţa a organizaţiei, a criticat aspru fenomenul arestărilor din România, pe care l-a numit „Cătuşiada”, un spectacol de forţă doar pentru a lua ochii lumii.

„Noi suntem subiecţii unei mari păcăleli. Se încearcă, cu zăngănit de cătuşe şi cu câţiva mahări care vor fi băgaţi pe termene scurte la puşcărie şi care vor rămâne şi cu banii furaţi, să fim păcăliţi. Noi am propus o lege în acest sens – stai la puşcărie până dai banii şi nu mai faci afaceri cu statul, dar nu se vrea o asemenea lege. Nu interesează”, a declarat Valeriu Pricină.

Vicepreşedintele Sindicatului Militarilor Disponibilizaţi nu este de acord nici cu implicarea principalului serviciu secret din România în toate aceste acţiuni de cercetare şi instrumentare a unor dosare.

„De unde şi până unde a ajuns SRI să devină furnizorul de dovezi şi de dosare pentru procuratură? SRI furnizează dovezile şi le împinge către doamna Kovesi, care încătuşează şi arestează, iar tribunalele fac ce fac. Toată democraţia, tot ce am sperat şi visat noi în decembrie 89 se reduce la această triadă. Este monstruoasa coaliţie. Şi, dacă nu vom fi atenţi şi foarte activi, vom fi subiecţii unei mari păcăleli”, a mărturisit colonelul Pricină.

Răspuns la SEMNAL: Democraţia din România, sub papucul monstruoasei coaliţii!

  1. moshu49

    auzi cine vorbeşte: politrukul de la „Pro Patria”, „teleastul” de la Timişoara ’89 (nu uita misiunea!) care azi îi jigneşte şi prosteşte pe cei din SCMD.
    bleah! :(

     

Adaugă un Comentariu

*