Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SEMNAL: Două zile pe săptămână, eşti obligat să călătoreşti cu trenul la suprapreţ! Ba, te mai uită şi mecanicul pe peron!

SEMNAL: Două zile pe săptămână, eşti obligat să călătoreşti cu trenul la suprapreţ! Ba, te mai uită şi mecanicul pe peron! 

gara nucet 1

Tot mai mulţi cetăţeni reclamă aspecte negative în ceea ce priveşte transportul CFR de călători pe ruta Titu – Târgovişte. Oamenii spun că, sâmbăta şi duminica, ghişeele din staţiile de pe traseu sunt închise, iar ei sunt nevoiţi să-şi cumpere bilete din tren la suprapreţ. Asta, dacă au noroc!

Au fost situaţii, şi nu puţine la număr, când bieţilor oameni nici măcar nu li s-a permis să urce în anumite garnituri pe motiv că n-au bilet, fără să se ţină cont că nu aveau de unde să-l cumpere şi ar fi fost normal ca şeful de tren să elibereze astfel de documente.

Mai susţin cetăţenii că s-au confruntat şi cu necazul de a rămâne pe peron la trenurile intercity, fiindcă nu li s-au deschis uşile. Controlorii dau vina, în astfel de cazuri, pe mecanici, care nu îi văd pe peron pe călătorii care acţionează degeaba butonaşul de deblocare a uşii. S-a ajuns până acolo încât bietul călător a alergat în faţa trenului pentru a atrage atenţia mecanicului că riscă să rămână în gară.

Una peste alta, mergem din rău în mai rău. Odată, demult, se spunea că CFR ar fi a două armată a ţării. Acum, am rămas doar cu amintirile…

gara nucet 2

Adaugă un Comentariu

*