Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SEMNAL: În zi caniculară, călătorii au fost lăsaţi în staţii, fiindcă microbuzul era supraaglomerat!

SEMNAL: În zi caniculară, călătorii au fost lăsaţi în staţii, fiindcă microbuzul era supraaglomerat! 

grup atyc 3

Mai mulţi călători de pe ruta Sălcioara – Nucet – Cazaci – Târgovişte ne-au semnalat că, în această dimineaţă, la cursa de ora 09:00, au rămas în staţii, fiindcă microbuzul Grup Atyc era supraaglomerat. S-a întâmplat în satul Cazaci.

Văzând în ce condiţii trebuie să călătorească, mai mulţi cetăţenii au protestat în faţa şoferului, cerându-i să-şi sune şefii şi să le spună că este nevoie să dubleze cursa. Nu s-a întâmplat acest lucru, iar oamenii au mers până la Târgovişte într-un picior şi într-o atmosferă înăbuşitoare. Ceilalţi, care efectiv nu mai aveau unde să se înghesuir în microbuz, au rămas în staţii, aşteptând să vină următoarea cursă. Au fost şi unii care au ales să se întoarcă acasă.

Se pare că vina pentru astfel de situaţii nu este numai a operatorului de transport. Acesta efectuează cursele cu maşinile cu care a câştigat licitaţia şi dacă autorităţile n-au fost „deştepte” să ceară, prin caietul de sarcini, autobuze, eventual dotate şi cu aer condiţionat, e vina lor că cetăţenii sunt prejudiciaţi de un transport civilizat, în condiţii de confort!

Adaugă un Comentariu

*