Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » SEMNAL: Lucrări de infrastructură prost executate la Târgovişte! FOTO

SEMNAL: Lucrări de infrastructură prost executate la Târgovişte! FOTO 

balti PIDU 1

Lucrările de reabilitare şi modernizare incluse în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) implementat de Primăria Târgovişte cu fonduri europene nerambursabile nu sunt aşa cum şi-au imaginat locuitorii municipiului. După ce au îndurat cu stoicism săpăturile, noroaiele şi praful, în timp ce muncitorii mai mult stăteau la umbră decât să lucreze, târgoviştenii constată acum că investiţia este una cu multe neajunsuri.

În ultimul an, oamenii simpli ne-au tot semnalat zone cu probleme: străzi rămase neasfaltate, parcări nemodernizate, guri de scurgere lipsă, indicatoare montate total anapoda etc. De fiecare dată, administraţia locală a făcut apel la răbdare şi a promis că situaţiile vor fi îndreptate. În unele cazuri s-a intervenit, în altele nu s-a făcut mare lucru, după cum atrage atenţia de această dată un politician, respectiv fostul viceprimar al municipiului Târgovişte – Paul Briceag.

balti PIDU 2

„Târgoviştenii au avut acea răbdare. Cu toate astea, la câteva luni de la turnarea covorului asfaltic de uzură au fost decupate porţiuni de aproximativ 1 mp şi au fost lăsate cu diferenţă de nivel de aproximativ 10 cm adâncime (exemplu: intersectia Restaurant Vatra, intersectia Spital Judeţean, zona Agip şi exemplele pot continua).

Circulaţia rutieră pe arterele nou reabilitate îţi aminteşte de călătoria cu trenul, întrucât toate capacele de canal au diferenţă de nivel faţă de calea de rulare. De asemenea, scurgerile de pe marginea carosabilului fie au diferenţe mari de nivel, fie sunt prost executate, pentru că pe marginea străzii se formează bălţi care pot atenta la siguranţa traficului rutier şi pietonal”, a exemplificat Paul Briceag.

balti PIDUFostul viceprimar al municipiului, candidat al Mişcării Populare pentru funcţia de edil al Târgoviştei, cere actualei conduceri a municipiului să nu semneze actele de recepţie pentru lucrările prost executate.

PIDU (A şi B) a acoperit următoarele cartiere: Micro VI, Aleea Trandafirilor, CFR, Micro XI şi Micro XII.

gropi PIDU 1 gropi PIDU 2 gropi PIDU 3 gropi PIDU 4 gropi PIDU 5paul briceag

Adaugă un Comentariu

*