Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » SEMNAL: Majorarea accizei la carburanţi va genera val de scumpiri! Dumitru Lupescu, deputat USR

SEMNAL: Majorarea accizei la carburanţi va genera val de scumpiri! Dumitru Lupescu, deputat USR 

Dumitru Lupescu - deputat USR de Dâmboviţa

Deputatul USR de Dâmboviţa Dumitru Lupescu critică decizia guvernanţilor de a majora, pe şest, de la 1 septembrie 2017, prin modificarea Codului Fiscal, accizele la carburanţi.

„Litrul de benzină sau de motorină va costa cu 0,45 de bani mai mult. Proprietarii de autoturisme vor trebui să plătească cu 18 lei mai mult pentru un plin. Creşterea preţurilor la carburanţi va duce la scumpiri în lanţ.

Puterea de cumpărare va scădea considerabil. Banii primiţi în plus la pensie sau la salariu de angajaţii din sectorul bugetar vor fi nesemificativi în faţa valului de scumpiri”, susţine deputatul Dumitru Lupescu.

Consideră reprezentantul Uniunii Salvaţi România că ar fi trebuit ca actualii guvernanţi să găsească alte soluţii pentru creşterea veniturilor bugetare, respectiv să se implice ferm pentru combaterea marii evaziuni şi să sprijine mediul antreprenorial.

Adaugă un Comentariu

*