Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 2, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » SEMNAL: Romii îl sprijină pe Victor Ponta, dar nu necondiţionat! Vor sprijin guvernamental!

SEMNAL: Romii îl sprijină pe Victor Ponta, dar nu necondiţionat! Vor sprijin guvernamental! 

nicolae paun

Partida Romilor Pro Europa, condusă de deputatul Nicolae Păun, a anunţat oficial că-l sprijină pe Victor Ponta în turul II al alegerilor prezidenţiale, urmând să semneze protocoale de colaborare cu organizaţiile PSD din 36 de judeţe.

Prezent la Târgovişte, liderul Nicolae Păun a transmis şi semnalul că noii aliaţi trebuie să le întoarcă romilor ajutorul dat în acest moment electoral esenţial.

„Există în Ţara Românească o minoritate care s-a bu curat enorm de sprijin guvernamental şi care acum recomandă electoratului să voteze în turul II cum doreşte. Eu, în calitate d ereprezentant al minorităţii rome, minoritate care nu s-a bucurat de sprijin guvernamental aşa cum s-a bucurat minoritatea maghiară, am spus pe faţă să îl sprijinim pe Victor Ponta în turul II. E un lucru care trebuie să dea de gândit viitorului guvern, atunci când se raportează la problemele comunităţilor de romi”, a spus Nicolae Păun, în ainte de semnarea protocolului de colaborare cu PSD Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*