Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SEMNAL: Tânărul Robert Tarbă, din Văleni Dâmboviţa, a murit din cauza drumarilor!

SEMNAL: Tânărul Robert Tarbă, din Văleni Dâmboviţa, a murit din cauza drumarilor! 

Sursa foto: Facebook

Pe 28 septembrie 2015, un tânăr de 23 de ani, de fel din comuna Văleni Dâmboviţa, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier în satul Crângaşi. Dubiţa în care se afla împreună cu tatăl său s-a izbit frontal de un autoturism Skoda. Tragedia s-a petrecut din cauza fenomenului de acvaplanare. Se pare că cei doi şoferi au încercat să ocolească porţiunea de drum acoperită cu apă! Manevra a dus la moartea tânărului Robert Tarbă, care va fi condus pe ultimul drum mâine, 1 octombrie 2015. Medicii sosiţi la faţa locului s-au chinuit minute în şir să-l readucă la viaţă. Pentru moment, s-a crezut că manevrele de resuscitare au reuşit, numai că Robert a murit, din cauza complicaţiilor, în elicopeterul SMURD care-l transporta la spital în Bucureşti. Va plăti cineva pentru această tragedie?

Comunitatea din Văleni Dâmboviţa este revoltată din cauza celor întâmplate. Oamenii nu vorbesc decât despre faptul că drumarii sunt de vină că Robert a murit. La fel spun şi şoferii care au fost martori ai accidentului de la Crângaşi. Cu toţii îndemnă familia să se judece cu administratorii drumului. Doar în România, la cea mai mica ploaie, drumurile sunt acoperite cu apă!

“Cauza asta… neadaptarea vitezei la conditiile meteo sau de drum… Mor oameni cu totul nevinovati. Cauzele, de cele mai multe ori, sunt de fapt drumurile pentru care plătim rovinieta. Sunt porţiuni de drum pline de apă şi atunci când nu plouă. Vii de pe uscat şi te trezeşti în pom. Mare problema şi cu indicatoarele care nu există acolo unde este necesar. Ca la noi, la nimeni! Banii se duc doar în casele lor şi la familiile lor… politicieni. Dar, românul, prost, când aude de accident şi mai ales cu tineri, zice în secunda doi «Aaa… a avut viteză. Tineretul ăsta…», dar inconştienţa omoară mult mai rar decât… drumurile noastre româneşti”, este mesajul unui cititor al publicaţiei noastre. Şi are dreptate!

Dacă ne raportăm la DN 71, Bucureşti-Târgovişte, acesta este vălurit aproape de la un capăt la altul şi nu s-a făcut absolut nimic, în ultimii ani, pentru îndreptarea situaţiei. Ni se tot promite că va fi modernizat, ba chiar şi lărgit la patru benzi, însă momentul demarării investiţiei este amânat de la an la an. Acum, s-ar părea că am fost plasaţi în… 2020.

accident robert tarba 2

Sursa foto: Facebook

Răspuns la SEMNAL: Tânărul Robert Tarbă, din Văleni Dâmboviţa, a murit din cauza drumarilor!

  1. ASVAR

    Asociația Victimelor Accidențelor Rutiere București am dori să ajutăm familia 0727454902.0761977262

     

Adaugă un Comentariu

*