Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SEMNAL: Trotuarele sunt înzăpezite, iar angajaţii Primăriei Târgovişte curăţa spaţiile din faţa restaurantelor!

SEMNAL: Trotuarele sunt înzăpezite, iar angajaţii Primăriei Târgovişte curăţa spaţiile din faţa restaurantelor! 

deszapezire targoviste 1

În ultimii ani, administraţia municipiului Târgovişte s-a achitat onorabil de activităţile de deszăpezire a străzilor. Să nu se înţeleagă că nu au fost şi destule probleme, dar am înţeles cu toţii că zăpada nu poate fi îndepărtată ca prin minune şi, mai ales, că nu se poate interveni simultan pe toate arterele rutiere. Echipele de intervenţie sunt şi ele limitate ca număr, iar dacă mai şi ninge abundent şi viscolit, evident trebuie să avem răbdare, iar târgoviştenii au avut!

Astăzi însă, chiar după prima ninsoare, mai mulţi cetăţeni ne-au semnalat că angajaţii Primăriei deszăpezesc temeinic spaţiile din faţa restaurantelor de pe Centrul Vechi, în condiţiile în care ei înoată prin zăpadă pe trotuarele din cartiere. Prin urmare, am purces de am fotografiat prin locaţiile indicate, iar realitatea a fost exact cea povestită de târgovişteni.

CITEŞTE ŞI: „Primăria Târgovişte s-a pregătit pentru iarnă! Vor fi în stradă 227 de muncitori şi 103 utilaje”

Este adevărat, Centrul Vechi fiind plasat în zona zero a oraşului, respectiv în zona turistică, trebuie să le arate celor ce sosec la noi în oraş că ştim să ne gospodărim, dar parcă şi proprietarii de restaurante au obligaţii impuse de lege să înlăture zăpada şi, vorba aceia, dispun şi de bani pentru această operaţiune!

deszapezire targoviste 2

De altfel, în cadrul conferinţei de presă susţinută de Executivul Primăriei Târgovişte cu ocazia prezentării utilajelor de intervenţie pentru iarnă, primarul interimar Ciprian Prisăcaru, viceprimarul Cristian Stan şi directorului Direcţiei de Salubritate – Dănuţ Badea au făcut apel către locuitorii oraşului să iasă la deszăpezire. În faţa casei, a blocului sau a spaţiilor comerciale pe care le deţin! În caz contrar, poliţiştii locali vor fi nevoiţi să scrie amenzi, întrucât legea este foarte clară.

Prin urmare, le recomandăm membrilor Executivului să colecteze ceva bănuţi la buget de la afaceriştii de pe Centrul Vechi. Ca să nu mai vorbim de putearea exemplului! Când o auzi târgovişteanul de rând că şi concitadinul cu mulţi bani în conturi a fost amendat, nu o să mai stea pe gânduri. Va pune mâna pe lopată şi va îndepărta zăpada din faţa proprităţii!

deszapezire targoviste 3 deszapezire targoviste 4

 

Adaugă un Comentariu

*