Știri, Muntenia-Sud, România|luni, octombrie 14, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » SEMNAL: Un agent economic a transformat în arătură drumul judeţean 711C, la Nucet!

SEMNAL: Un agent economic a transformat în arătură drumul judeţean 711C, la Nucet! 

drum noroi nucet 1

Suntem de acord cu dezvoltarea, cu apariţia unor capacităţi de producţie, care să ducă la creearea unor noi locuri de muncă, dar respectând mediul în care trăim, legea şi normele de convieţuire socială. Dezvoltatorii nu trebuie să şi-o ia în cap, că ei sunt buricul pământului şi fac ceea ce vor, bineînţeles, cu sprijinul tacit al autorităţilor!

De pildă, la Nucet, două firme par să se dezvolte din plin, să-şi mărească domeniile de activitate. Construiesc, dau de lucru la oameni, dar uită de anumite reguli ale bunului simţ. Au comportament de stăpâni pe moşie. La intrare în sat, de mai multă vreme, fiinţează un şantier al firmei Erbaşu. Drumul judeţean, pe o porţiune de câteva sute de metri, arată jalnic. Tot noroiul din câmp a fost adus pe şosea, asfaltul nu se mai vede pe acea porţiune.

Mai mulţi şoferi ne-au spus că, de câteva ori, erau să provoace accidente din cauza derapării în mocirla de pe carosabil. Nimeni nu face nimic. Nimeni nu le atrage atenţia responsabililor cu şantierul că există nişte reguli care trebuiesc respectate. Fiind drum judeţean, primii care ar trebui să se sesizeze sunt reprezentanţii Consiliului Judeţean. Din păcate, până acum nu au mişcat un deget. Mai sunt şi alte aspecte, de care însă ne vom ocupa în curând.

drum noroi nucet 2

Adaugă un Comentariu

*