Știri, Muntenia-Sud, România|joi, august 22, 2019
Sunteți Aici Home » POLITIC » Senatorul Ţuţuianu face lobby pentru drepturile poliţiştilor

Senatorul Ţuţuianu face lobby pentru drepturile poliţiştilor 

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu l-a luat la întrebări pe ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, cu privire la drepturile restante către poliţişti.

„În urmă cu câteva zile, am avut o întâlnire cu liderii Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) din Ministerul Administraţiei şi Internelor – Biroul Teritorial Dâmboviţa. În urma discuţiilor purtate, mi-am notat câteva revendicări întemeiate ale acestora.

Vă supun atenţiei doar două aspecte:

– Plata integrală a muncii prestate de către poliţişti, corespunzător timpului efectiv lucrat; neacceptarea muncii care nu este remunerată sau compensată, prin timp liber corespunzător.
– Achitarea integrală a drepturilor băneşti de natură salarială (normă de hrană, drepturi de echipament, diurnă, indemnizaţii pentru chirie, sume compensatorii pentru medicamente) care sunt restante sau care, în mod abuziv, nu mai sunt în plată”, susţine Ţuţuianu.

Demnitarul i-a cerut ministrului Igaş să-i comunice care sunt sumele restante pe care le înregistrează Ministerul faţă de personalul din subordine.

Adaugă un Comentariu

*