Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 8, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SENTINŢĂ: Fostul şef al CJ Dâmboviţa, Florin Popescu, a fost condamnat într-un nou dosar

SENTINŢĂ: Fostul şef al CJ Dâmboviţa, Florin Popescu, a fost condamnat într-un nou dosar 

Sursa foto: evz.ro

Veste proastă pentru fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Florin Popescu, aflat în închisoare din luna martie a acestui an! Potrivit dcnews.ro, magistraţii de la Înalta Curte de casaţie şi Justiţie l-au condamnat astăzi, definitiv, la un an de închisoare cu executare pentru conflict de interese şi fals în declaraţii.

Preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa în perioada 2008 – 2012, Florin Popescu se află după gratii din data de 14 martie 2016, când a primit 2 ani de închisoare pentru că a cerut unui om de afaceri zeci de tone de pui grill, pe care i-a distribuit în scop electoral în timpul alegerilor locale din 2012.

Anterior acestui moment, pe 2 martie 2016, Florin Aurelian Popescu a demisionat din camera Deputaţilor, motivând că este un gest de onoare pe care-l face pentru a nu aduce atingere Parlamentului, urmare problemelor penale pe care le are.

Răspuns la SENTINŢĂ: Fostul şef al CJ Dâmboviţa, Florin Popescu, a fost condamnat într-un nou dosar

  1. Dinut

    confiscarea averilor altfel degeaba , DEGEABA !!!!!

     

Adaugă un Comentariu

*