Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » SERVICIILE SECRETE, TÂRÂTE ÎN JOCURI MURDARE? Există centre de putere care le vor implicate în bătălia electorală din 2014

SERVICIILE SECRETE, TÂRÂTE ÎN JOCURI MURDARE? Există centre de putere care le vor implicate în bătălia electorală din 2014 

sorin-rosca-stanescu

Senatorul Sorin Roșca Stănescu, senator de Dâmbovița, cere explicații directorului SRI, George Maior, care, în două interviuri, a făcut câteva dezvăluiri explozive care pun într-un con de umbră democrația.

Directorul SRI a declarat că există centre de putere care ar dori să folosească serviciul secret în bătălia electorală din 2014.

”Tot directorul SRI se refera la existenta unor rezervisti care folosesc informatii dobandite de-a lungul timpului, din interiorul Serviciului, in beneficiul unor agenti economici sau politici si care ar contacta ofiteri activi pentru a dobandi, in acelasi scop, informatii noi.

Din nou, afirmatia contine o acuzatie deosebit de grava, pe care directorul SRI are obligatia sa o probeze pentru ca statul sa poata lua masuri de protectie”, susține senatorul.

Foto: www.nasul.tv.ro

4 Răspunsuri la SERVICIILE SECRETE, TÂRÂTE ÎN JOCURI MURDARE? Există centre de putere care le vor implicate în bătălia electorală din 2014

 1. tancomi

  A-ti promis in campaniev ca discutati cu electoratul DAMBOVITEAN si ati promis unele revendicarii , va tineti de cuvant domnule SENATOR ,ce ati facut pana acum????????

   
 2. Moromete

  Ești tare ciripoi, dacă un informator dovedit ca tine are tupeul să interogheze pe șeful S.R.I., țara asta e mai slabă ca Albania, iar tu mai tare ca ața de mămăligă. Doamne ce vremuri trăim!

   
 3. sile

  Du-te unde a înțărcat ursul furnica, ciripoi, informator dovedit, sictir nerușinatule!

   
 4. moshu49

  şantajistul informator nu mă mai interesează pt că se eliberează celula „Dînsului”, iar justiţia.ro îl va transfera din casa poporului în casa puşcăriaşilor.
  Arin Stănescu alias Arie Shalev, preşedinte UNPIR-ului, executorul sindic numit pt COST, mi se pare beleaua zilei.
  omul cu dublă identitate, în proces pt bancrută frauduloasă (7 mil € din conturile Petromservice în baza unei creanţe fictive!), numit să mai salveze ce se mai poate din combinat!
  trăim în România… :(

   

Adaugă un Comentariu

*