Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » SFAT: Preşedintele PDL Dâmboviţa ar trebui să-şi demită omul de la Departamentul de Comunicare!

SFAT: Preşedintele PDL Dâmboviţa ar trebui să-şi demită omul de la Departamentul de Comunicare! 

PNL 1

Acesta este mesajul liberalilor pentru preşedintele PDL Dâmboviţa, după ce, în urmă cu câteva zile, Departamentul de Comunicare al PDL a remis către mass-media un comunicat de presă în care a abordat situaţia fuziunii cu PNL la nivelul judeţului, pentru ca în final să-i solicite liderului liberalilor să dezmintă public zvonul că va prelua preşedinţia partidului care va rezulta după fuziune.

„În prima parte, comunicatul PDL este corect, însă finalul îl plasează pe preşedintele Iulian Vladu într-o postură cel puţin comică. Dacă aş fi în locul dumnealui, mâine de dimineaţă, l-aş da afară pe cel care se ocupă de Departamentul de Comunicare. Prima regulă, pe care orice comunicator o ştie, este de a nu comenta bârfe, zvonuri, ştiri pe surse. Nu faci greşeala asta! În al doilea rând, nu am înţeles de ce preşedintele PNL – Mihai Volintiru ar trebui să-şi expună un punct de vedere vizavi de o bârfă”, a precizat Gabriel Cioacă – purtător de cuvânt al PNL Dâmboviţa.

Cum era de aşteptat, Mihai Volintiru a abordat subiectul voalat. Totuşi, şeful liberalilor dâmboviţeni şi-a reafirmat intenţia de a candida pentru şefia noii formaţiuni politice, cu precizarea că nimeni nu se aruncă într-o competiţie dacă ştie că nu are şanse.

„Oricare dintre noi, cei trei care stăm la această masă, avem şanse să preluăm conducerea viitorului partid, la fel cum şi PDL are cu siguranţă oameni potriviţi pentru această funcţie”, a precizat Volintiru.

Cu toate acestea, liberalii nu s-au putut abţine să nu glumească pe seama PDL-iştilor dâmboviţeni, exemplificând cu situaţia ilară de la Pucioasa, unde au avut un singur candidat pentru şefia organizaţiei locale a PDL şi acesta a… pierdut alegerile!

„Se întâmplă la ei, însă vă asigur că la PNL aşa ceva nu este posibil”, a concluzionat Mihai Volintiru.

Adaugă un Comentariu

*