Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » SFIDARE: Acelaşi produs, altă calitate! Mai bune în vestul Europei decât în est!

SFIDARE: Acelaşi produs, altă calitate! Mai bune în vestul Europei decât în est! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.svnews.ro)

Dacă la noi laşitatea funcţionează din plin, puternicii României nevrând să deranjeze în nici un chip Occidentul cu criticile noastre, la croaţi lucrurile stau astfel. În urma unor cercetări întreprinse, specialiştii din Croaţia au descoperit că produsele alimentare care se vând în Germania sunt mai ieftine şi mai bune decât cele comercializate în ţara lor.

O serie de analize de laborator au scos la iveală faptul că foarte multe alimente sunt inferioare calitativ faţă de cele aflate pe piaţa germană, cu referire la crenvuşti, iaurt, bomboane de ciocolată, cremă de ciocolată etc. Până şi ultracunoscutul detergent Ariel varianta nemţească spală mai bine şi este mai ieftin decât cel vândut în Croaţia! Concluzia ar fi că mărfurile alimentare şi nealimentare destinate pieţei din ţările din est, considerate state de mâna a doua, sunt mai slabe calitativ.

Bravo croaţilor, pentru că au dezvăluit numele produselor cu mari diferenţe de calitate. În România, după testele efectuate, denumirea mărfurilor proaste este ţinută la secret!

Adaugă un Comentariu

*