Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » SFIDARE: Autorităţile din Dâmboviţa găsesc mereu bani pentru presa care le cântă-n strună!

SFIDARE: Autorităţile din Dâmboviţa găsesc mereu bani pentru presa care le cântă-n strună! 

mesterul turistic 2

Se vede treaba că autorităţile judeţului Dâmboviţa, fie ele politice, administrative sau culturale, au simpatii şi interese în rândul mass-mediei. Observăm că, la mai toate manifestările organizate de entităţile care diriguiesc banul public, apare o singură organizaţie media în postura de prim lider şi partener: Columna TV, de parcă restul publicaţiilor dâmboviţene sunt… ciumate. Asta ca să nu bătem monedă pe elementul financiar, ştiindu-se că, spre respectiva televiziune, s-au tot scurs bani publici!

Gestul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa de a-şi alege ca partener media pentru „Târgul de Rusalii” doar Columna TV este unul descalificant, care creează numeroase semne de întrebare şi ne determină să luăm poziţie împotriva acestui tip de comportament abuziv.

În Dâmboviţa îşi desfăşoară activitatea mai multe publicaţii, posturi de radio, teleleviziuni. Nu avem nimic cu colegii de la Columna TV, dar prea miroase a făcătură politică simpatiile către un anumit canal. Noi, de pildă, nu am fost întrebaţi dacă vrem să fim parteneri la vreun eveniment. Nici cu bani, nici fără bani! Probabil, nu suntem în cărţile puterii.

Să ne amintim doar că, în octombrie 2015, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a plătit aceleeaşi televiziuni 82.500 de lei (820 de milioane lei vechi) pentru producţia şi difuzarea unui spot tv şi radio, închiriere spaţiu tv în regiunea Sud-Muntenia pentru promovarea proiectului „Meşterul Turistic”, un proiect pe care îl considerăm un fiasco din moment ce n-a avut rezultate concrete. Cât priveşte respectivele materiale, nu ne-au atras atenţia, dar banii s-au dat! De reţinut! Nicio altă publicaţie nu a fost angrenată pentru promovarea acestui proiect încheiat cu o pomană în Parcul Mitropoliei.

În decembrie 2015, tot Columna TV primeşte 3.100 de lei (31 milioane lei vechi) pentru servicii de publicitate într-un alt proiect şi lista poate continua… Este clar că pentru autorităţi, pentru puternicii zilei, restul mediei nu contează.

Revenind la gestul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, instituţie de interes public aflată în subordinea Consiliului Judeţean, reiterăm, este unul de condamnat şi sfidător la adresa celorlalte entităţi mass-media.

Răspuns la SFIDARE: Autorităţile din Dâmboviţa găsesc mereu bani pentru presa care le cântă-n strună!

  1. adrian

    centrul judetean de cultura este o cloaca in care se toaca banii dambovitenilor,condusa de un director instalat ilegal,respectiv LASCAIE IONUT

     

Adaugă un Comentariu

*