Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » SFIDARE: Maşina Poliţiei, parcată pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilităţi!

SFIDARE: Maşina Poliţiei, parcată pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilităţi! 

Sursa foto: Facebook

Nimeni nu este mai presus de lege, spune Constituţia României. În realitate, persoanele puse să vegheze la respectarea legii îi sfidează de foarte multe ori pe cetăţenii simpli. Astăzi, spre exemplu, un târgoviştean a surprins, în faţa Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Dâmboviţa, o maşină a Poliţiei parcată pe locul rezervat… persoanelor cu dizabilităţi! Omul a publicat fotografia pe pagina sa de socializare, cu mesajul „Probabil că şi Poliţia are un handicap”. Parcă pentru a întregi acest tablou al sfidării, maşina Poliţiei era inscripţionată cu mesajul „Siguranţă şi încredere”!?

În 2009, un tânăr jurist din Târgovişte a fost săltat de poliţişti şi dus la sediu pentru declaraţii, fiindcă şi-a permis să filmeze şi să fotografieze cu telefonul maşinile Poliţiei parcate într-o staţie de autobuz din apropierea… Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Dâmboviţa. Oamenii legii au susţinut că se aflau în misiune, l-au acuzat pe bărbat că i-a sfidat prin comportament şi i-au întocmit dosar penal pentru ultraj.

Răspuns la SFIDARE: Maşina Poliţiei, parcată pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilităţi!

  1. Dracula

    Traim sub auspiciul dictaturi functionarilor care sunt in zi in zi mai nesimtiti si mai corupti

     

Adaugă un Comentariu

*