Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ŞI-A PIERDUT VIAŢA STRIVIT DE CONTRAGREUTATEA UNEI MACARALE! Inginerul metalurg Marian Vasilescu era angajat la COS Târgovişte de peste 30 de ani

ŞI-A PIERDUT VIAŢA STRIVIT DE CONTRAGREUTATEA UNEI MACARALE! Inginerul metalurg Marian Vasilescu era angajat la COS Târgovişte de peste 30 de ani 

accident cos targoviste 2

Tragedia s-a petrecut în această după-amiază, pe când inginerul Marian Vasilescu – adjunctul şefului secţiei OE2 din cadrul COS Târgovişte – superviza activitatea din secţie, acolo unde avea loc o încărcare a unui cuptor.

În acel moment, s-a desprins o greutate de la macara şi l-a strivit pur şi simplu. Inginerul metalurg nu a mai avut nicio şansă.

“Ne pare extrem de rău. El, săracul, era un om deosebit. Practic asta i-a fost soarta. Putea să cadă fierul ăla în altă parte. E vorba de o contragreutate. S-a întâmplat ceva la sistemul de prindere. A fost vorba de o fracţiune de secundă. Acum, la faţa locului sunt cei de la Parchet, ITM şi poliţie, care încearcă să stabilească în ce împrejurări a avut loc incidentu”, a declarat pentru “Adevarul”, Aurel Vlăsceanu, preşedintele Sindicatului Liber Independent COS Târgovişte.

Adaugă un Comentariu

*