Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 31, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ŞI DECI BUNICA N-ARE NICIO VINĂ, HM? Şi dacă acel copil nu murea muşcat de javră, ci fugea după minge şi ajungea sub roata autobuzului?

ŞI DECI BUNICA N-ARE NICIO VINĂ, HM? Şi dacă acel copil nu murea muşcat de javră, ci fugea după minge şi ajungea sub roata autobuzului? 

aurica-anghel-si-ionut-anghel

Dragă mamă, îţi mulţumesc din suflet că, atunci când eram mică şi proastă, mi-ai salvat viaţa de un milion de ori, deşi te cam uram pentru asta. Nu mă lăsai să-mi răstorn în cap cratiţa cu apă fiartă, nici să bag cuie-n priză, nici să tund păpuşa cu satârul. Erai cam rea cu mine. Uite urmarea: trăiesc şi azi bine-mersi, fie şi ca să le fac altora nervi.

Bunăoară, cu tot respectul cuvenit, am să pun şi eu o întrebare, fiindcă văd că majoritatea ezită. Bunica lui Ionuţ chiar n-are nicio nicio nicio vină? Am văzut-o bocind pe microfoane, de sărea cămeşa pe dânsa. O înţeleg, o compătimesc profund pentru ceea ce simte şi ştiu că va regreta până la capătul zilelor minutul de neatenţie. Pentru că despre asta e vorba, hai să nu mai ocolim un adevăr cumplit.

Da, avem o mie de vinovaţi, sunt de acord să caftim primarii, viceprimarii, ONG-urile, maidanezii, tâmpiţii care dau de mâncare maidanezilor, precum şi pe Harbuz ăla şi pe cine mai vreţi. Dar poate cândva, undeva, cineva îndrăzneşte să întrebe dacă nu cumva mamaie n-a priceput prea bine cum e cu supravegherea copiilor.

Acum, au fost câinii de vină – plus o cohortă de funcţionari publici cu mutre buimace şi cu justificări oligofrene. Şi dacă acel copil nu murea muşcat de javră, ci fugea după minge şi ajungea sub roata autobuzului? Dacă plonja în Lacul Tei şi se îneca? Dacă se urca într-un castan şi cădea în cap de-acolo? Dacă îl înhăţa un pedofil şi dispărea cu el? Ce făceam atunci, organizam câte-un referendum pentru fiecare tarla ticsită de riscuri, ca să desfiinţăm totul şi să trăim în pârloaga propriei prostii?

CITEŞTE TOT MATERIALUL AICI

4 Răspunsuri la ŞI DECI BUNICA N-ARE NICIO VINĂ, HM? Şi dacă acel copil nu murea muşcat de javră, ci fugea după minge şi ajungea sub roata autobuzului?

 1. moshu49

  oare legea eutanasierii ong-urilor cîinesti la ce camera s-a blocat?
  ps: pe boriga de ce nu’l deranjati pe cestiune? asteptati sentinta definitiva si executorie?

   
 2. Geo Manea

  Chiar nu va dati seama cat sunteti de penibili?! Un copil A FOST UCIS DE O POTAIE si voi sunteti in stare sa scrieti orice soi de abjecție, incercand să… să ce?! Să disculpați animalele? E vorba de faptul că în România anului 2013, copii sunt omorâți de animale, in buricul târgului. Puteti întelege asta???

   
 3. ana

  Aveti perfecta dreptate.. ce facea bunica? Probabil se plangea de dureri de picioare si spatesi se odihnea pe banca. Eu cred ca ar trebui sa eutanasiem si cirile pt ca fac zgomot si tantarii pt ca ne pisca… cu toata stima si regretul pentru acel copil fara vina , dar totusi….BUNICA UNDE ERA? Eu stiu ca un copil nu se lasa nesupravegheat, tocmai pt ca am fost copil….

   
 4. Iuve

  1. Cate zeci / sute de copii – si nu numai – mor anual striviti de autovehicule fara sa starneasca o avalansa de cereri pentru „eutanasierea” soferilor vinovati care, de cele mai multe ori, scapa cu o condamnare de 2-3 ani si aceea cu suspendare? Mi se pare o ipocrizie extrema sa ceri uciderea a zeci de mii de caini pentru un caz care apare odata la 4-5 ani si ar putea fi evitat printr-o supraveghere responsabila a celor mici.
  2. Sunt . totusi, de acord cu eutanasierea exemplarelor dovedite cu probe indubitabile ca avand un caracter agresiv violent: atacuri neprovocate, comportament agresiv…
  3. In ce priveste sterilizarea cainilor „fara drept de monta” atrag atentia ca sunt interesecomerciale mari in joc: dupa ce Grivei moare de batranete sau ‘eutanasiat” de un vecin „binevoitor” sau de un hot in pregatirea unei lovituri, nea Gheorghe sau tata Leana de la Ghimpati va trebui sa plateasca minimum 100 de Euro unui crescator de caini de rasa pentru a-si asigura paza gospodariei.
  4. Nu v-ati intrebat dece pe strazi vedem aproape numai caini adulti, foarte rar catelandri si deloc pui?

   

Adaugă un Comentariu

*