Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Şi poliţiştii violează, nu-i aşa?

Şi poliţiştii violează, nu-i aşa? 

ion obagilaDe vreo lună încoace, auzim şi vedem pe toate canalele media numai violuri. Simple sau în grup, ce mai contează! Săvârşite de tineri teribilişti care aruncă hormonii pe nări, beizadele, băieţii lui mămica, fotbalişti de cătun, bătrâni, intelectuali săriţi de pe fix, interlopi, ba, mai nou, chiar şi poliţişti.

Ce credeaţi că sub uniforma statului nu se ascund tot nişte oameni, unii nărăvaşi, al căror neuron şcolit pe banii statului, cum zice reclama publicitară, a fost bătut crunt de hormon. Nu-ţi vine să crezi! Omul pus în costum să ne păzească integritatea se dedă la astfel de fapte reprobabile. Alo, Doamne, în cine mai putem avea încredere în ţara asta? Mai există vreo zonă a societăţii neatinsă de putreziciune, de dezmăţ fizic şi intelectual?

Că avem politicieni de doi lei, hoţi, parşivi, puşi doar pe căpătuială, că avem medici şi profesori prinşi luând mită, că avem preoţi zurbagii, primarii caftangii şi fustangii, ce îşi urmăresc amantele folosind tehnica şi banii publici, ne-am obişnuit deja, dar să auzim acum şi că militarii, ba chiar şi poliţiştii pângăresc uniforma statului, îşi bat joc de banii pe care noi îi plătim pentru ei sub formă de taxe şi impozite, başca amenzi atunci când li se năzare lor, este strigător la cer!

Doi oameni ai legii, de la ordine publică, văleu, Doamne, au înghesuit o puştoaică de 15 ani, fără busolă, ca vai de ea, pierdută în lume. Vardiştii, cărora, de stat prea mult degeaba, li s-a încins sângele, au dus copila pe un câmp şi au violat-o, aruncând, probabil înainte de desmăţ, cascheta cu însemnele statului cât colo!

La ce să ne mai mirăm că cei şapte flăcăi moldoveni au chinuit, în noiembrie trecut, o biată elevă până la leşin, dacă santinelele statului de drept se dau în stambă?

Mâine-poimâine, n-ar fi exclus să apară la televizor vreo băbuţă-două sau vreo rudă a poliţailor armăsari şi să plângă de mila violatorilor, că aşa e la noi, instinctele barbare sunt în floare! O vreme, când o să văd în faţă vreun poliţist în uniformă, o să mă ducă gândul fulgerător şi greţos la violatorii din Călăraşi. Ce oribil!

Răspuns la Şi poliţiştii violează, nu-i aşa?

 1. IONEL

  În România se face numai sex, dragoste nu mai există.
  „Tonul” sexului îl dau politicienii, de la cel mai înalt nivel până la directorii de instituții (numiți și ei politic).
  Putem spune că din cauza politicienilor ne confruntăm nu numai cu sex și viol, avem curvie și prostituție din plin, caracteristică politicienilor.
  Se spune că violul este acel fenomen prin care o persoană este obligată să facă ceva ce nu ar dori să facă, astfel ne confruntăm cu violul-sex, violul de domiciliul, etc.
  Cel mai grav este că ne confruntăm și cu violul autoritățiilor asupra cetățeanului și/sau banului public, așa cum este cazul Directorului Școlii Lerești, jud. Argeș, care violează bugetul statului prin salariul pe catre-l primește din partea Ministerului educației, semnând condica în fals la școală, în timp ce acesta își petrece cea mai mare parte din timp la biserica unde este popă la negru (în timpul programului școlar).
  Ce poate face un simplu cetățean într-un astfel de caz, este simplu de răspuns:
  – în sensul bun de a schimba sistemul nu are nicio șansă, deoarece salarizarea popii, pentru funcția de Director de școală este realizată cu complicitatea celor care l-au numit în funcție și cărora acesta le dă darul, ori „corb la corb nu-și scoate ochii”.
  – În sensul cel rău, cetățeanul de rând nu poate decât să plece capul și să privească cum Statul Român îl mai jupoaie de un rând de piele, ca să poată popa director Maria Robert să primească salariul (și ce salariul) pentru nemuncă.
  Așadar putem spune că cetățeanul de rând se confruntă zi de zi cu un viol în grup din partea Statului și nu-l apără nimeni, ba din contră i-se spune că violul a fost de fapt dragoste.

   

Adaugă un Comentariu

*