Știri, Muntenia-Sud, România|luni, august 3, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ŞI S-A FĂCUT VOIA LUI ŢUŢUIANU! Staful PSD Dâmboviţa a fost ales democratic exact după dorinţa preşedintelui

ŞI S-A FĂCUT VOIA LUI ŢUŢUIANU! Staful PSD Dâmboviţa a fost ales democratic exact după dorinţa preşedintelui 

adrian tutuianu

Adrian Ţuţuianu a fost înscăunat aseară preşedinhte ales al PSD Dâmboviţa, nu numit de Buucreşti. Împotriva şefului judeţului ar fi votat totuşi vreo 26 de membri social-democraţi. Aşa după cum îl cunoaştem de meticulos pe Ţuţuianu, o să se zbată să afle cine i-au fost opozanţii.

De remarcat că şi în timpul lucrărilor conferinţei judeţene a PSD delegaţii au primit tot soiul de mesaje:
„Chiar dacă e singurul candidat, e vot secret şi sunteţi doar dumneavoastră în cabină. Tăiaţi-l cu pixul, să nu ne lăsăm umiliţi de Ţuţuianu”; „Cei ce au muncit în Opoziţie patru ani pentru o funcţie şi au fost numiţi alţii, cei ce sunt jigniţi sau ignoraţi de Ţuţuianu drept protest să nu-l votăm azui”; „Dragi colegi, facem un apel la cei nemulţumiţi de Ţuţuianu. Cei ce nu sunt primiţi la uşa CJD, acei primari care au primit mai puţini bani decât primarii PDL”.

Lista cu cei care urmau să devină, prin alegeri libere şi democratice, vicepreşedinţi ai Organizaţiei PSD Dâmboviţa circula prin sală sub formă de SMS. Şi, după numărătoarea voturilor, s-a făcut voia lui Ţuţuianu! Adică au fost aleşi vicepreşedinţi exact oamenii pe care şi i-a dorit. Surpriza a constituit-o Nica Mirel, care nu era printre favoriţii preşedintelui Ţuţuianu, dar poporul PSD-ist a ajuns la concluzia că Nica, pentru efortul depus în partid, merită funhcţia de vicepreşedinte. Sau a fost doar un compromis al lui Ţuţuianu, ca să-i închidă gura că începuse să vorbească prea multe, după scandalul de la APM.

Iată formula de conducere a PSD Dâmboviţa

Preşedinte
Adrian Ţuţuianu

Secretar general
Leonardo Badea

Vicepreşedinţi:
Stan Cristian
Preda Costel
Marinescu Ioan
Iacobuţă Dan
Săvoiu Ionuţ
Manole Alin
Nica Mirel
Sandu Gabriel Dănuţ
Ana Constantin
Stanciu Zisu
Ţachianu Marian

Trezorier
Alexandru Oprea

3 Răspunsuri la ŞI S-A FĂCUT VOIA LUI ŢUŢUIANU! Staful PSD Dâmboviţa a fost ales democratic exact după dorinţa preşedintelui

 1. Tudor

  Ma intreb daca Zisu ,dambovitean de-al nostru,o fi cu cotizatia la zi? La partid,bineinteles…

   
 2. moshu49

  hm, observ că din pomelnicul de mai sus lipseşte kulturalnicul #1 al sectei roşii, acest 4 în 1 „…conştiinţe ale epocii, dar şi condeieri şi pamfletari de temut”.
  cum, nu s-a ales?
  şi cu „Târgovişte – capitală istorică şi culturală a regiunii”, cum ramine?
  nasol, că şi de la municipalitate Tudorică Răducanu a ciordit din fondurile culturii.
  să’ţi fie ruşine, Traian Băsescu! :(

   
 3. Pirvan

  Halal alegeri , pai unul care alearga singur pe pista cum sa nu ajunga la final , trebuia sa aibe un contracandidat pentru a vedea daca este cel mai iubit dintre dintre pamanteni , dar sa asigurat ca Ion Stan nu va mai putea candifa fabrican-du-i dosarul , l-a tradat pe cel care l-a tinut la pieptul lui. Daca nu era Ion Stan acum nu a-ti fi aujit de Tutuianu. Cat desprevicepresedinti , scuzati-ma dar sunt numai pupincuristii lui Tutuianu. Am fost in sala , circula o lista cu vicepresedinti , cica era lista lui Tutuianu. S-a asigurat ca nu va fi deranjat de altii , si-a pus numai lingai. Dar o sa vina si vremea cand Tutuianu va fi tradat cum l-a tradat el pe Stan. Rusina sa-ti fie ……. !

   

Adaugă un Comentariu

*