Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, decembrie 15, 2019
Sunteți Aici Home » OPINII » Singuri se duc la fund…

Singuri se duc la fund… 

ion obagilaUneori, ne întrebam dacă acești indivizi, pe care, din păcate, îi numim politicieni, mai au toți boii acasă. Nu știm nici măcar cât mai contează pentru ei țărișoara asta și poporul acesta debusolat și folosit democratic doar în alegeri.

Liviu Dragnea, baronul de Teleorman, ajuns supermanul PSD-ului, a clocit o lege ciudată, ruptă parcă din operele junelui Kim din îndepărtata Coree de Nord. Cum poți, măi, neică Liviucă, să ieși cu o asemenea ciudățenie legislativă, acum, în preajma alegerilor locale? Cine te-a povățuit așa de bine să îți sabotezi partidul taman acum, când nu călărești nici prea bine sondajele, iar gulerele nu mai sunt tocmai albe?

„Legea Defăimării” a inflamat opinia publică, a încins rețelele de socializare, a bulversat încrederea multora dintre cei care făceau, până mai ieri, mătănii în fața PSD. Hai, că alegerile locale vor trece. Veți scăpa ușor. Un singur tur. Contează mult omul… Dar, ce vă faceți dacă ați fi avut parlamentare? Erați mâncați. Defăimați de electorat. Aruncați la gunoi!

Oricum, rămân sechele! La toamnă nu mai culegeți voi, social-democrații, tot pomul electoral. Să ziceți mersi, dacă apucați măcar crengile mai apropiate de pământ. Înălțimile le ați pierdut. Motivul? Veşnica voastră aroganță și spiritul de clică dus la extremis.

0 Răspunsuri la Singuri se duc la fund…

 1. moshu49

  cum supra-impozitare și supra-taxare avem, de ce să nu avem și supra-legiferare?
  în originalitatea noastră să le avem pe toate, că ca românu’ nu-i niciunu’!
  iar cînd vezi că din puțul gîndirii lor ies legi proaste, cum să nu-i faci cum îți vine la gură?
  cred că această grupare antiromânească – PSD – va avea pierderi substanțiale și la localele din iunie, mai ales în urban.
  s-au adunat mult prea multe și nu se mai opresc. :(

   

Adaugă un Comentariu

*