Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 9, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » SLOGAN: Victor Ponta a plagiat-o pe Elena Udrea! Bătălia cu evaziunea, bună pentru România

SLOGAN: Victor Ponta a plagiat-o pe Elena Udrea! Bătălia cu evaziunea, bună pentru România 

victor ponta 1

Victor Ponta şi-a exprimat clar dorinţa de a continua lupta cu evaziunea fiscală şi cu frauda din sănătate. Premierul a spus astăzi, la Târgovişte, că ştia cu cine se pune când a pornit acest război şi că, indiferent de lobby-ul făcut, de dezinformare şi de propaganda împotrivă, este foarte hotărât să meargă până la capăt.

„Este o bătălie bună pentru România!”, a accentuat Ponta. Pentru un miliard de euro recuperaţi în numai câteva luni, merită să primească înjurături de la cei deranjaţi, a concluzionat preşedintele PSD.

În campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014, Elena Udrea, candidat din partea PMP, a fost cea care a folosit sloganul „Bună pentru România!”.

Răspuns la SLOGAN: Victor Ponta a plagiat-o pe Elena Udrea! Bătălia cu evaziunea, bună pentru România

  1. Cocuta

    Viktoras nu stie decat sa copieze si sa intoarca lucrurile pe partea ce-i convine! Ce a uitat sa spuna este ca acesti Evazionistii sunt opera lui si au inflorit sub aripa lui protectoare!

     

Adaugă un Comentariu

*