Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 7, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » SMS-ul care îl acuză pe şeful PNL Dâmboviţa. Vezi ce i-ar fi sfătuit pe primari!

SMS-ul care îl acuză pe şeful PNL Dâmboviţa. Vezi ce i-ar fi sfătuit pe primari! 

Cezar Preda, preşedinte interimar PNL Dâmboviţa

Deputatul Cezar Preda, abia venit la conducerea organizaţiei PNL Dâmboviţa, a fost deja transformat în ţintă piept de către Adrian Ţuţuianu, şeful Consiliului Judeţean şi al PSD Dâmboviţa. I se trage lui Preda de la declaraţia făcută în cadrul ultimei conferinţe de presă, când a atins un punct sensibil: Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa.

A spus Cezar Preda că PSD vrea să pună mâna pe Compania de Apă, iar ce se întâmplă acolo are şi conotaţii penale. Întrebat dacă îi va sfătui pe primarii PNL să iasă din ADI Apă, iberalul a susţinut că nu se va implica în asemenea chestiuni, fiecare edil ştie ce are de făcut în localitatea pe care o păstoreşte, care sunt nevoile şi problemele locale şi nu implică politicul în probleme ce ţin de administraţie.

De cealaltă parte, Adrian Ţuţuianu a venit astăzi în faţa presei cu o dovadă că lucrurile nu stau tocmai aşa. Şeful CJD a mărturisit că a primit de la un primar un mesaj pe care angajaţii de la filiala PNL l-ar fi trimis edililor, la sugestia lui Cezar Preda. Aceştia erau sfătuiţi să nu se transfere cu operarea serviciului de apă la Compania de Apă şi să nu participe la majorarea capitalului social al acestei unităţi. În opinia lui Ţuţuianu, acest îndemn transmis prin SMS ar îmbrăca forme penale.

Răspuns la SMS-ul care îl acuză pe şeful PNL Dâmboviţa. Vezi ce i-ar fi sfătuit pe primari!

 1. moshu49

  și dovada, care-i dovada?
  că „Șeful CJD a mărturisit…” nu este o dovadă, asta s-o facă la popă
  fiind zicerea unui pesedist nu poate fi decît o manipulare/diversiune
  în politikia românească nu s-au născut încă diversioniști mai de soi ca pesediștii
  școală iliesciană, deh!
  aștept ca cineva să mă lumineze de ce intră în fibrilații acest preș al CJD cînd vine vorba de apă și deșeuri?
  de ce își caută imunitatea parlamentară printr-o nouă candidatură?
  aștept, incomodule, dacă ai sînge! 😉

   

Adaugă un Comentariu

*