Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ŞOCANT: Copilotul a prăbuşit în mod voit avionul! Procurorii francezi cer implicarea FBI

ŞOCANT: Copilotul a prăbuşit în mod voit avionul! Procurorii francezi cer implicarea FBI 

Foto: rtv.net

Tragedia aviatică din Alpi nu a fost întâmplătoare! Procurorii francezi au explicat astăzi că avionul cu 150 de persoane la bord, între care 20 de copii, a fost prăbuşit în mod deliberat de copilot, după cum reiese din înregistrarea extrasă din cutia neagră.

Copilotul Andreas Lubitz, în vârstă de 28 de ani, poate fi auzit blocând uşa cabinei, după ce comandantul de zbor a luat o pauză pentru a merge la baie. Procurorii au mai precizat că, în timpul coborârii accelerate a avionului, pilotul poate fi auzit, de partea cealaltă a uşii, cum bate disperat să intre, ba chiar încearcă să o doboare.

Achetatorii trebuie să stabilească acum de ce copilotul german a prăbuşit intenţionat avionul. Să fie vorba despre o sinucidere sau despre o legătură cu vreo organizaţie teroristă? În acest sens, procurorii francezi au solicitat omologilor germani să verifice backgroundul copilotului.

Avionul Airbus A320 al companiei germane low-cost Germanwings, care zbura pe ruta Barcelona-Dusseldorf, s-a prăbuşit marţi în sudul Franţei, într-o zonă greu accesibilă. Nu au existat supravieţuitori.

Răspuns la ŞOCANT: Copilotul a prăbuşit în mod voit avionul! Procurorii francezi cer implicarea FBI

  1. tass

    daca se intampla in Romania era de vina guvernul,presedintele,parlamentul,ministerele toate si se crea demisia inclusi a impegatului de miscare din gara vacaresti.cati si-au dat demisia in Germania?cati din firma germana sunt anchetati?

     

Adaugă un Comentariu

*