Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ŞOFERII, obligaţi să meargă periodic la medic! Modificări importante în Codul Rutier

ŞOFERII, obligaţi să meargă periodic la medic! Modificări importante în Codul Rutier 

trafic contesti

Strategia Națională pentru Siguranță Rutieră pentru perioada 2016-2020, avizată de Guvern în şedinţa din 12 octombrie 2016, prevede examene medicale periodice pentru şoferi şi consiliere psihologică pentru cei care încalcă regulile de circulaţie.

De asemenea, autovehiculele implicate în accidente rutiere nu vor mai circula decât după efectuarea unei inspecții tehnice de siguranță, autorizația școlilor de șoferi va fi prelungită doar dacă cel puțin 50% dintre cursanți promovează examenul pentru permisul auto, baremul de evaluare medicală și psihologică pentru obținerea permisului auto va fi actualizat periodic, pentru eliminarea posibilităților de obținere a avizelor în mod fraudulos.

Toate aceste măsuri incluse în Strategia Naţională pentru Siguranţă Rutieră urmează să fie aprobate prin acte normative.

Sursa: jurnalul.ro

Răspuns la ŞOFERII, obligaţi să meargă periodic la medic! Modificări importante în Codul Rutier

  1. dezgustatul

    De „gaselnitele” asa-zisilor „tehnocrati” cred ca toti romanii s-au saturat! N-au retras bine proiectul de ucidere in masa a animalelor salbatice (nu de voie, ci de nevoie, obligati fiind de amploarea indignarii publice) ca s-au apucat sa faca planuri de viitor, de parca n-ar fi avut „sarcina de partid” sa gestioneze treburile Tarii pana la viitoarele alegeri… Nu cred ca s-au gandit la vreo siguranta a circulatiei oarecare, ci mai degraba sa bage bani in buzunarele atelierelor, ale medicilor, psihiatrilor si altor platitori de taxe si impozite. Se spunea ca pe vremea fanariotilor exista vestitul impozit „pe fumarit”? Dar taxa zisa ba „de mediu”, ba „de poluare”, ba de nu stiu cum, ce este altceva? parca vroia sa concesioneze si SAREA, una dintre putinele resurse care i-au mai ramas acestei sarmane tarisoare, altadata bogata, dar tot cu oameni saraci si cu cativa bogati peste masura. Vai de noi!

     

Adaugă un Comentariu

*