Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ȘOFERIȚA NU A ACORDAT PRIORITATE! O profesoară și o elevă de la Liceul Nucet, în stare gravă la spital

ȘOFERIȚA NU A ACORDAT PRIORITATE! O profesoară și o elevă de la Liceul Nucet, în stare gravă la spital 

accident nucet 1

Circulația pe DN 71, București-Târgoviște, în zona comunei Nucet, a fost oprită mai multe zeci de minute. Coloana de autoturisme se întindea pe câțiva kilometri buni. Mulți conducători auto au căutat rute ocolitoare, prin Mircea Vodă-Movila-Nucet-Cazaci, pentru a scăpa de blocaj.

Se pare că accidentul a fost provocat de o șoferiță de 34 de ani, Claudia Crăcea, de fel din Gura ocniței, care nu a acordat prioritate la intrarea pe drumul național. Impactul între autoturismul condus de aceasta și cel care circula regulamentar, la volanul căruia se afla un tânăr de 25 de ani, a fost violent.

Șoferița vinovată se pare că este profesor la Grupul școlar Nucet, iar fata de 16 ani care se afla pe locul din dreapta este elevă la aceeași instituție de învățământ. Profesoara urma să o lase acasă, în satul Ilfoveni.

Conducătoarea auto a fost preluată de un elicopter SMURD și dusă la București. Eleva de 16 ani, aflată în comă, a ajuns la Spitalul Județean din Târgoviște.

Celălalt șofer și prietena acestuia au fost și ei trasportați la spital. Aceștia au suferit leziuni mai puțin grave.

Adaugă un Comentariu

*