Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 15, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » SOLICITARE: Klaus Iohannis trebuie să-şi ceară scuze profesorilor din judeţul Dâmboviţa, fiindcă i-a jignit

SOLICITARE: Klaus Iohannis trebuie să-şi ceară scuze profesorilor din judeţul Dâmboviţa, fiindcă i-a jignit 

claudia gilia 1

PSD Dâmboviţa, prin vocea Claudiei Gilia – profesor universitar, i-a solicitat candidatului ACL pentru cea mai înaltă funcţie în stat – Kalus Iohannis să-şi ceară scuze profesorilor, fiindcă i-a jignit atunci când a vorbit despre ghinionul acestora de a nu-şi putea cumpăra din salariu şi meditaţii câte şase case.

„Sunt sigură că în judeţul Dâmboviţa nu există niciun profesor care să îşi poată permite şase case. Toţi profesorii din judeţul nostru se simt jigniţi. Iohannis este la fel de cinic ca şi Traian Băsescu când vorbesc despre casele pe care şi le-au cumpărat în condiţii suspecte. Amândoi ne râd în nas şi ne spun ghinion, cu o mare aroganţă”, a precizat Claudia Gilia – preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Dâmboviţa.

Din punctul de vedere al liderei femeilor social-democrate, este descalificant pentru un profesor să mintă în ceea ce priveşte modul în care şi-a dobândit cele şase case, spunând că le-a achiziţionat din salariul de profesor şi din meditaţii.

Adaugă un Comentariu

*