Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 9, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » SOLIDARITATE: Campanie de donare de sânge pentru poliţistul de la Suceava, rănit în misiune!

SOLIDARITATE: Campanie de donare de sânge pentru poliţistul de la Suceava, rănit în misiune! 

Agentul şef adjunct Sfichi Dan Ciprian a fost atacat cu sabia în timpul unor percheziţii

Poliţiştii din Dâmboviţa au demarat astăzi, 6 decembrie 2017, o campanie de donare de sânge, în semn de solidaritate cu agentul şef adjunct Sfichi Dan Ciprian, din trupele speciale de la Suceava, care se află în comă după ce a fost atacat cu sabia în timpul unor percheziţii desfăşurate în dimineaţa zilei de 5 decembrie. Agresorul a fost arestat în iulie 2016 pentru trafic de droguri, ulterior fiind plasat sub control judiciar, până în octombrie 2017.

Liderul de sindicat Bogdan Bănică a scris pe pagina sa de Facebook că tânărul poliţist venise la misiunea din Rădăuţi din timpul lui liber. „Este unul dintre cei mai buni luptători, fiind propus pentru a i se acorda salariu de excelenţă! Ne rugăm pentru tine, Ciprian, şi ştiu că vei lupta aşa cum ai făcut-o mereu, acum însă vei duce cea mai importantă luptă, pentru propria-ţi viaţă… Fii puternic, camarade, o să reuşeşti, sunt convins”!

Gestul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa a fost multiplicat de jandarmii din judeţ, care s-au alăturat acestei iniţiative. Campania de donare de sânge va continua şi în zilele următoare.

Adaugă un Comentariu

*