Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » SOLUŢIE: Trăieşte-ţi bătrâneţea în linişte! Centrul de Asistenţă din Mereni are locuri disponibile

SOLUŢIE: Trăieşte-ţi bătrâneţea în linişte! Centrul de Asistenţă din Mereni are locuri disponibile 

camin mereni 5

În judeţul Dâmboviţa, în satul Mereni, comuna Conţeşti, funcţionează un Centru de Asistenţă pentru Persoanele Vârstnice ultramodern, deservit de 17 angajaţi specializaţi. Unitatea, aflată în directa administrare a Primăriei din localitate, dispune acum, datorită unor lucrări de extindere şi reabilitare, de 45 de locuri de cazare, doar 20 fiind ocupate în momentul de faţă.

Lunar, pentru serviciile de masă şi cazare oferite în centru, beneficiarii trebuie să plătească 1.000 de lei, cu mult mai puţin decât în centre similare din judeţ şi din ţară. Bătrânii sunt supravegheaţi 24 de ore din 24, personalul răspunzând prompt la nevoile acestora. În aşezământul social de la Mereni, sunt primiţi vârstnici din toată ţara, cu precizarea că, nefiind vorba de o unitate de factură medicală, nu sunt acceptaţi bătrânii netransportabili.

Persoanele internate la Mereni beneficiază de camere cochete cu două paturi, baie proprie, cantină restaurant şi club. Centrul este aşezat într-o zonă liniştită şi dispune şi de parc propriu. De asemenea, bătrânii pot desfăşura în grădina unităţii activităţi gospodăreşti.

Cei care vor să-şi trăiască bătrâneţile în condiţii de viaţă decente, în linişte şi armonie, pot obţine relaţii la telefon 0786.047.972, persoană de contact Simona Neacşu.

camin mereni 1 camin mereni 2 camin mereni 3 camin mereni 4

2 Răspunsuri la SOLUŢIE: Trăieşte-ţi bătrâneţea în linişte! Centrul de Asistenţă din Mereni are locuri disponibile

 1. Rusu Mirela

  eu am sunat acum 2 luni si mi s-a spus ca nu mai sunt locuri

   
  • Incomod

   Acum două luni nu erau locuri, întrucât nu fuseseră definitivate lucrările de extindere.

    

Adaugă un Comentariu

*