Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » SOMAŢIE: Supercom trebuie să mai şi investească, nu doar să primească bani pentru gunoaie!

SOMAŢIE: Supercom trebuie să mai şi investească, nu doar să primească bani pentru gunoaie! 

gunoaie targoviste

SC Supercom SA, firma care gestionează activitatea de colectare şi transport a gunoiului menajer în judeţul Dâmboviţa, a fost somată de Poliţia Locală Târgovişte să remedieze o serie de nereguli identificate în teren, urmare acţiunii de control ce a fost demarată de Compartimentul Protecţia Mediului.

„La cele mai multe dintre eurocontainerele din Târgoviște lipsesc capacele, ceea ce contravine Art. 37 alin. (1) și (2) din Anexa Ordinului nr. 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației. În Microraionul VI, în unele locații, sunt amplasate eurocontainere fără a se respecta distanța minimă de 10 m față de ferestrele locuințelor conform Art. 4, lit. a) din Anexa Ordinului nr. 119/2014, iar în Microraioanele XI și XII, lipsesc porțile de acces, iar eurocontainerele din interiorul platformelor sunt în număr foarte mic (1-2 eurocontainere într-o platformă ce deservește mai multe imobile)”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Târgovişte.

În urma controalelor, s-a constatat că, în Târgovişte, există 519 eurocontainere şi 204 platforme ecologice, din care 26 fără gard și poartă, 73 fără porți, 4 fără gard, 2 fără eurocontainere şi 2 cu împrejmuiri incomplete.

Adaugă un Comentariu

*