Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SONDAJ: 80% dintre români vor să cumpere produse aflate la promoţie de Black Friday

SONDAJ: 80% dintre români vor să cumpere produse aflate la promoţie de Black Friday 

DAN HORIA TAUTAN / MEDIAFAX FOTO

Românii sunt interesaţi de ofertele de Black Friday şi urmăresc evoluţia preţurilor pentru produsele pe care şi le doresc. Potrivit unui sondaj realizat pentru evoMAG de iVox – platformă online de sondare a opiniei publice, pe un eşantion de 2.446 de persoane, 80% dintre români intenţionează să cumpere produse aflate la promoţie de Black Friday.

CITEŞTE ŞI: InfoCons te ajută să nu fii păcălit când faci cumpărături online

26% dintre respondenţi spun că vor aloca anul acesta peste 1.000 de lei pentru achiziţia de produse în Black Friday. Aproape 35% vor aloca cel mult 500 de lei, iar 20% intenţionează să cheltuiască între 500 şi 1.000 de lei. Bărbaţii sunt dispuşi să aloce sumele cele mai mari, 30% dintre aceştia intenţionând să cumpere produse a căror valoare cumulată depăşeşte 1.000 de lei. La polul opus, doar 20% dintre femei sunt dispuse să cheltuiască peste 1.000 de lei de Black Friday, 45% dintre femei optând pentru cumpărături cu o valoare de sub 500 de lei.

Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an, importată de la americani, se sărbătoreşte pe plan mondial în ultima vineri a lunii noiembrie. În România însă, reducerile încep chiar şi cu o săptămână mai devreme, anul acesta din 18 noiembrie.

Adaugă un Comentariu

*