Știri, Muntenia-Sud, România|luni, august 10, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SONDAJ: Gabriel Boriga îi bate la încredere pe toţi candidaţii pentru Primăria Târgovişte

SONDAJ: Gabriel Boriga îi bate la încredere pe toţi candidaţii pentru Primăria Târgovişte 

vot gabi boriga

Gabriel Boriga, bun de candidat pentru Primăria Târgovişte! Acum, să vedem care va fi formaţiunea politică ce se va angaja în susţinerea lui Boriga şi dacă fostul edil îşi va scoate la bătaie ambiţia. Se pare că în toate sondajele organizate de partidele aflate în competiţie, Boriga, deşi este ieşit de ceva vreme de pe scena publică, se află în preferinţa electoratului târgoviştean.

Gabriel Boriga, dacă ar candida, ar putea să strice multe jocuri şi planuri politice, atât în consiliul municipal cât şi în cel judeţean, prin voturile acumulate. Boriga reprezintă, încă, o locomotivă care poate tracta vagoane pline cu încredere. Calităţile de bun administrator, de bun comunicator cu media şi cu cetăţeanul îi sunt apreciate de politicienii târgovişteni, ei, la rândul lor, candidaţi pentru fotoliul de primar al Târgoviştei.

dumitru barbu 1

Dumitru Barbu, candidatul ALDE pentru Primăria Târgovişte, a vorbit deschis despre calităţile lui Gabriel Boriga

Dumitru Barbu, candidatul ALDE, pentru funcţia de primar al Târgoviştei, nu s-a ferit să aprecieze prestaţia lui Gabriel Boriga, atât ca edil, cât şi în relaţiile directe cu oamenii.

„În ultimul an şi jumătate, lucrurile nu au mai mers ca atunci când el era primar. Era un comunicator mai bun decât ceea ce se întâmplă acum. Şi, din punct de vedere al exerciţiului de imagine, era mult mai bun decât cei care sunt acum. Era simpatic, era un om popular care ştia să vorbească cu cetăţeanul de pe anumite poziţii, o caracteristică a celor care ştiu să intre pe sub pielea omului, ceea ce înseamnă foarte mult la nivelul cetăţeanului nostru. În 2012, Boriga a bătut o alianţă şi el a avut un rol important, nu partidul care l-a susţinut”, a mărturisit Dumitru Barbu.

Rămâne să vedem ce partid îl va desemna pe Gabriel Boriga drept candidat, bineînţeles, dacă el va dori. Faptul că a fost nominalizat în sondajele preelectorale denotă că ar exista un semnal în acest sens. Nu este exclus ca Gabriel Boriga să primească această propunere din partea UNPR, eventual PNL sau o altă formaţiune nouă, care vrea să câştige rapid teren politic.

Răspuns la SONDAJ: Gabriel Boriga îi bate la încredere pe toţi candidaţii pentru Primăria Târgovişte

  1. gheorghe b

    Pai de…au inceput oamenii sa vada ce inseamna sa faci ceva si ce inseamna sa nu faci nimic. Multa vremea era frumos sa nu se intample nimic, dar sa fie liniste. Iubeam linistea si nonsensul si complacerea in mediocritate. Era chiar confortabil. Se pare insa ca cetatenii urbei au vazut ce inseamna sa schimbi fata unui oras. Taiatul de panglici la ce au facut altii se pare ca nu mai merge. Targovistenii reprezinta insa un electorat mai atipic si sunt sigur ca vor taxa si miscarile administrative, prin alegerea celor doi viceprimari, din ultimele saptamani.

     

Adaugă un Comentariu

*