Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ȘOVA I-A ÎNFURIAT PE ARGEȘENI, fiindcă nu demarează rapid lucrările la autostrada Pitești-Sibiu

ȘOVA I-A ÎNFURIAT PE ARGEȘENI, fiindcă nu demarează rapid lucrările la autostrada Pitești-Sibiu 

dan sova

Dan Șova, ministrul Marilor Proiecte, i-a supărat din nou pe argeșeni. Cu câteva zile în urmă, Șova a declarat că autostrada Pitești-Sibiu va costa în jur de 1,7 miliarde de lei, iar lucrările vor demara în 2016.

Autostrada va fi gata, după spusele ministrului, ”poate în 2019, poate în 2020, poate 2021”″. Declarația i-a mâniat pe argeșeni, care își doresc, ca pâinea caldă, firul rutier ce trebuie să lege Piteștiul de Sibiu, de care depinde într-o mare măsură economia județului.

Răspuns la ȘOVA I-A ÎNFURIAT PE ARGEȘENI, fiindcă nu demarează rapid lucrările la autostrada Pitești-Sibiu

  1. Enache Lucian

    Culmea aceast sector de autostrada aprobat prin Planul National de amenajare a teritoriului inca din 1994 este pasat tot timpul de la o administratie la alta. Culmea acest sector de autostrada nu blocheaza nici Valea Prahovei nici Valea Oltului reprezentand o perfecta rezolvare strategica de mare viteza a legaturii intre Europa si Asia -important de retinut prin Romania. Daca nu ne grabim aceasta legatura se va face pe alte trasee prin Slovenia -Croatia … Grecia sau de ce nu prin Serbia – Bulgaria.

     

Adaugă un Comentariu

*