Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ŞPAGĂ: Senatorul Isăilă îl băga la înaintare pe ministrul Daniel Chiţoiu

ŞPAGĂ: Senatorul Isăilă îl băga la înaintare pe ministrul Daniel Chiţoiu 

chitoiu - isaila k

Isi negocia spaga in toaleta si obisnuia sa-si perchezitioneze interlocutorii ca sa se asigure ca nu au „tehnica” asupra lor! Acestea erau doar cateva dintre… faptele de arme ale senatorului PSD (fost PDL) Marius Ovidiu Isaila, acuzat de trafic de influenta si instigare la fals.

Isaila a fost „sifonat” chiar de colaboratorii sai. Cel putin asta reiese din referatul DNA, care mentioneaza, negru pe alb, ca parlamentarul a fost denuntat atat de „intermediarul” Catalin Cristescu, pe care l-a folosit pentru a obtine aproximativ 200.000 de euro din trafic de influenta, cat si de „prietenul” si consilierul sau, Stefan Cristian Ene. Acesta din urma fiind cel care a povestit despre modul in care senatorul PSD obisnuia sa se laude cu influenta pe care o avea asupra lui Daniel Chitoiu, ministru de Finante la acea vreme, potrivit enational.ro.

„Conform celor precizate de suspectul Ene Cristian Stefan si surprinse in urma monitorizarii ambientale, sprijinul pe care Cristescu Catalin urma sa il primeasca in vederea favorizarii acestuia pentru promovarea concursului amintit (pentru un post in cadrul Directiei Antifrauda a ANAF – n.r) urma a se realiza prin interventii la nivelul unor persoane ce detin importante functii de conducere: Daniel Chitoiu – fost ministru de finante, Gelu Diaconu – sef ANAF sau un procuror, nenominalizat, din cadrul PICCJ – DIICOT, structura centrala, care este implicat in organizarea concursului respectiv sau care coordoneaza anchete in colaborare cu ANAF”, se mai arata in referatul intocmit de procurori.

Adaugă un Comentariu

*